Vastag Csaba és színésznő párja Kubában romantikázott
Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina pár napot Kubában, aztán Los Angelesben nyaralt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina még a Grease című musical próbái során kerültek egyre közelebb egymáshoz, amit a Pesti Magyar Színház 2015 októberében mutatott be. Azóta is egy párt alkotnak, nemrég Kubában és az Amerikai Egyesült Államokban romantikáztak. 

A Barátok közt színésznője, aki 2016 óta alakítja Gigit az RTL Klub sorozatában, a Reggeli című műsorban mesélt arról, mennyire élvezték a tengerentúli kiruccanást. 

Szerelmes kubai kiruccanás

- Öt napot töltöttünk Kubában, ahol Airbnb-ztünk. Egyik nap a házinénink főzött nekünk vacsorát, és szivart is készített. A kubai túra a szerelmes együttlétről szólt. Kicsit örültem is annak, hogy az internetet vadászni kellett, mert nem bújtuk a telefonunkat. Hemingway egykori otthonát is meglátogattuk, ittunk egy jó Margaritát - osztotta meg a nézőkkel. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🌊 💙

Görgényi Fruzsina (@gorgenyifruzsina) által megosztott bejegyzés,

Görgényi Fruzsina az Instagram-oldalán több fotót is posztolt a kubai életérzésről, a reggeli műsorban pedig azt ígérte, videót is készíteni fognak az élményeikről. 

Azt is elárulta, hogy Kubában őt is megnézték a szőke hajával, de Vastag Csaba után még többen megfordultak.

Volt, akit leütöttem volna!

- bukott ki belőle a Reggeliben. 

Öt Kubában eltöltött nap után Los Angelesbe utaznak, mert Vastag Csabát a munkaügyek oda szólították. Az énekes többször is dolgozott már az angyalok városában, Návai Anikó oldalán több vörös szőnyeges eseményről is tudósított a Hello Hollywoodból című műsorban, legutóbb január elején Návai Anikóval a Golden Globe-díjátadóról. 

2019 decemberében a Star Wars: Skywalker kora premierjén vettek részt.
2019 decemberében a Star Wars: Skywalker kora premierjén vettek részt.
Fotó: Puzzlepix/Schumy Csaba

A filmekért természetesen színésznő párja is rajong, itthon gyakran kapni lencsevégre őket egy-egy mozifilm premierjén, így Görgényi Fruzsi nem bánta, hogy el kellett utazniuk Kubából, mert Los Angelesben a Universal Stúdiót is megnézték.  

Rácz Jenő gyönyörű párja

Rácz Jenő és barátnője, Gyuricza Dóri Mexikóba menekültek a tél elől. A csodás tájakról és egzotikus ételekről kitett képeik mellett a rajongók tetszését leginkább a csinos Dóri bikinis fotói ragadták meg.

Ezt is szeretjük