Pindroch Csaba 20 éve imádja színésznő feleségét - Verebes Lindával 3 gyereket nevelnek

Verebes Lindát óvták Pindroch Csabától, ők mégis kitartottak egymás mellett.

pindroch-csaba-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Verebes Linda és Pindroch Csaba kapcsolatának annak idején sokan nem jósoltak nagy jövőt, sőt, Verebes István lányát az idősebb kollégák egyenesen óva intették a színésztől. Rácáfoltak a kétkedőkre, január elején a 20. évfordulójukat ünnepelték.  

A színészpár 2006-ban össze is házasodott. Három gyermekük született, Mira 2008-ban, Richárd 2014-ben, Patrik 2015-ben. Nemcsak a magánéletben alkotnak összeillő párost, de a színpadon is: 2010 óta játsszák kétszereplős, Mr és Mrs című komédiájukat. A hol szórakoztató, hol szívbe markoló történet öt jelenete a férfi és nő kapcsolatának örök dilemmáit járja körül.  

20 éve vannak együtt 

Pindroch Csaba közös fotókat és egy rövid, de lényegre törő szöveget posztolt a 20. évfordulójukon. 

"21 éve megláttam,
20 éve meghódítottam,
13 éve elvettem,
12 éve, 7 éve és 5 éve megajándékoztam a DNS-emmel,
9 éve játszom vele,
és 2 másodperce megpusziltam!
Köszönöm!" 

A cikk az ajánló után folytatódik

"20 év... Megünnepeltük Bécsben kettesben romantikus sétákkal, vacsorákkal és színházi előadásokkal! Nem írom le, mit érzek még mindig a férjem iránt, mert azt elmondom, megmutatom neki személyesen, nemcsak az évforduló alkalmából, hanem mindennap! 

20 éve, amikor szerelembe estünk, senki egy forintot sem tett volna fel a kapcsolatunkra. Sőt idősebb színészkollégáim óvva intettek Csabától... Szerencsére (bár egy pillanatig sem gondolom, hogy ez a szerencsén múlt volna) nem lett igazuk! 

Köszönöm a Jóistennek, hogy egymás útjába sodort minket! Köszönöm az elmúlt 20 év sok örömét és nehézségét is, ami még jobban megerősített minket együtt! De leginkább a három csodálatos gyermekünket köszönöm! Velük együtt teljes a mi boldogságunk!" - írta az évfordulójukon Verebes Linda. 

Ezt is szeretjük