Koós Réka és ritkán látott szerelme – Több mint 5 éve együtt van Bálinttal

Koós Réka és párja az 50+ éves Táncdalfesztivál elnevezésű koncert színfalai mögött romantikázott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Koós Réka ritkán látott párjával posztolt közös fotót, ami szombaton, az 50+ éves Táncdalfesztivál elnevezésű koncert helyszínén, az Aréna színfalai mögött készült róluk. 

A koncerten a Táncdalfesztiválokon elhangzott dalok és a ’60-as, ’70-es évek legnagyobb slágerei csendültek fel többek között a színésznő-énekesnő előadásában is. 

Koós Réka és párja, Bálint

Koós Réka először 2019 májusában, a Best magazinban szerepelt együtt párjával. Akkor azt mesélték, öt éve vannak együtt, és két viharos év után, három évvel ezelőtt össze is költöztek. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

😍

Koós Réka (@koos.reka) által megosztott bejegyzés,

- Nehezen ment az összecsiszolódás, mert mind a ketten hoztuk magunkkal a korábbi kapcsolatokban elszenvedett fájdalmakat, csalódásokat és az ebből fakadó bizalmatlanságot, vádaskodásokat, félelmet a kudarctól. Ott motoszkált mind a kettőnk fejében, amit többször is megkaptunk korábban: veled nem lehet együtt élni! – mesélte a 46 éves sztár.

Hatalmas vitáik és veszekedéseik voltak, előfordult, hogy nem is szóltak a másikhoz, de mindig visszataláltak egymáshoz, és rájöttek, nem tudnak a másik nélkül élni. Ezt követően összeköltöztek, és sok mindenben alkalmazkodtak. Míg például Bálint úgy alszik el, hogy filmet néz, a színésznő csendben, olvasni szeret az ágyban, amit úgy oldottak meg, hogy a férfi fejhallgatóval mozizik.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A férfi egy castingügynökségnél dolgozik, reklámokhoz, magyar és külföldi játékfilmekhez válogat szereplőket. Koós Rékát is egy ilyen meghallgatáson ismerte meg.

koos-reka-parja
Fotó: Puzzlepix/Schumy Csaba

- Többször is megkérdezték már tőlem, mivel vett le Réka a lábamról. A vagányságával. Olyan friss volt. Arról nem is beszélve, hogy kíváncsivá tett, mi lehet az álarca mögött. Bátran kijelenthetem, minden rendben van mögötte – mesélte a férfi a hetilapnak.

Koós Réka és Bálint is egy-egy lányt hozott a kapcsolatba. A színésznő egy 16 éves tinilány, Rozi édesanyja, aki igazi művészlélek, míg Bálint lánya 20 éves, és imádja Rékát, nagyon jól kijönnek egymással.

Bódi Csabi gyönyörű felesége

Bódi Guszti és Bódi Margó fia, Csabi 2007 márciusában vette nőül az akkor 17 éves Ginát, aki azóta két gyermekkel ajándékozta meg az énekest. Fiuk, Rómeó 2009 februárjában jött a világra, lányuk, Lilien tíz évvel később, 2019 februárjában született meg.

Gyönyörű nő Bódi Csabi ritkán látott felesége - Ginával 12 éve boldog házasok

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük