Ő Dombóvári István ritkán látott párja - Lillával kisbabát terveznek

Dobóvári István úgy érzi, megérett az apaszerepre, Lillával szeretne családot alapítani.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dombóvári István az ország egyik legnépszerűbb stand-up comedy sztárja, aki a műsorvezetést is kipróbálhatta az RTL Klubon Sebestyén Balázs oldalán a Hungary’s Got Talent tehetségkutatóban, a Sztár Gokartban és a Gyertek át!-ban, a Spektrum Home csatornán pedig egyedül vezette a Tesztbeszéd című talkshow-t. Áprilisban ünnepelte a 41. születésnapját, és úgy érzi, negyvenéves korára elért mindent, amiről gyermekkorában álmodott - egy dolog kivételével. 

- Azt gondoltam, negyvenéves koromra három gyermekem lesz, és velük játszom majd. Imádom a munkám, úgy érzem, rengeteget dolgoztam azért, amit mára elértem, a tenyerén hordoz az élet, de a család hiányzik - mondta áprilisban a Best magazinnak, hozzátéve, hogy mostantól a család jön, úgy érzi, megérett az apaságra. 

Azt is elárulta a hetilapnak, hogy a tervekhez természetesen társa is van a csinos, szőke párja, Lilla személyében, akit csak ritkán látni, de a 2019-es Szigeten együtt buliztak, a Story magazin fotósa le is fényképezhette őket. 

A humorista számára ösztönzést jelent az is, hogy a testvérének kislánya született. A több mint másfél éves csöppség felébresztette Dombi apai ösztöneit is. 

- Nem akarok úgy élni 45 évesen, hogy hogy az a programunk a párommal, hogy elmegyünk bugyogni egy wellnesshotelbe. A lét egyetlen valódi célja az élet továbbadása.

dombovari-istvan
Fotó: Spektrum Home/Birtalan Zsolt

- Az a modern világ annyi hamis választást kínál, de mi értelme az egésznek, ha 25 ezren lájkolták a képemet az Instagramon, de közben nem bújik hozzám senki - árulta el a Bestnek Dombóvári István.   

Hosszú Katinka  szerelme, Máté

Hosszú Katinka nem is tagadja, hogy fülig szerelmes. Az úszónő egyre gyakrabban posztol párjával közös fotókat. Az első, Mátéval közös fotót július elsején tette ki az Instagram-oldalára, azóta étteremben, medencében pancsolva és színházi előadásra várva is tett ki az Iron Lady szerelmével közös képeket. 

Hosszú Katinka szerelmes fotói - Párjával a medencében romantikáztak

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük