Ő Koós Réka szerelme - 5 év után először mutatta meg a párját címlapon
Koós Réka és párja, Bálint először szerepeltek együtt címlapon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Koós Réka öt éve él boldog párkapcsolatban párjával, Bálinttal, de eddig egyik magazin fotózásán sem vettek részt. A 46 éves, gyönyörű színésznő azonban most először elvállalt kedvesével egy címlapfotózást, emellett a párkapcsolatukról is mesélt.

Koós János lánya a Best magazin eheti címlapján szerepel együtt Bálinttal. A lap fotósa számos összebújós felvételt készített róluk. Elmondták, hogy öt éve vannak együtt, illetve három évvel ezelőtt költöztek össze.

- Bálint egy castingügynökségnél dolgozik, reklámokhoz, magyar és külföldi játékfilmekhez válogat szereplőket, én is egy ilyen meghallgatásra mentem be hozzá - emlékezett vissza a megismerkedésük történetére Koós Réka.

Amikor először találkoztak, Bálint kíváncsi lett Koós Réka személyiségére, tetszett neki az a vagányság, ami belőle áradt. A legelején kiderült, hogy sok közös ismerősük és témájuk van. Kapcsolatukban az első két évet kicsit viharosan élték meg, mert nehezen ment az összecsiszolódás.

- Hatalmas vitáink és veszekedéseink voltak, jelenetek és sértődések színesítették a mindennapjainkat, volt, hogy nem is szóltunk egymáshoz. Borzalmas volt, amit műveltünk, de a két év alatt mindig visszataláltunk egymáshoz. Rájöttünk ugyanis, hogy nem tudunk a másik nélkül élni - mesélte a színésznő.

Napjainkban békességben és harmóniában élnek együtt, persze, sok kompromisszumot kellett kötniük, mivel egyikük sem könnyű természet. Négyesben élnek együtt, ugyanis mind a kettőjüknek született egy-egy lánya az előző kapcsolatából. Bálint lánya idén lesz húszéves, míg Réka gyermeke, Rozi 16 esztendős. Kutyusaik is vannak, akik szintén családtagoknak számítanak. 

Béres Alexandra és férje 23 éve élnek boldog házasságban

Béres Alexandra csak ritkán posztol férjéről, Barna Krisztiánról a közösségi oldalára. Képes összeállításunkban megnézheted a házaspár közös fotóit.

Ezt is szeretjük