Fotókon Béres Alexandra és ritkán látott férje – Már 23 éve élnek boldog házasságban
Béres Alexandra és férje 1996-ban házasodtak össze.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Béres Alexandra csupán 18 esztendős volt, amikor megismerte élete párját, Barna Krisztián fotóst. Egy fitnesz-világbajnokságon ő képviselte hazánkat, az eseményen pedig Krisztián fotósként dolgozott.

A találkozásuk napján 17 órán keresztül beszélgettek, ekkor kezdődött minden. Annyira egymásra hangolódtak, hogy nem sokkal később összeköltöztek, két évvel később, 1996-ban pedig összekötötték az életüket. Ekkor a fitneszedző csupán húszéves volt.

- Abban az időben annyian tették fel nekünk a kérdést: "de ilyen fiatalon hogyan?" Én azt gondolom, hogy ez valóban egy nagy veszély, mert utána az ember változhat másik irányba, de nem tudhatod, mikor találod meg azt az embert, aki a te lelki társad. Ez ugyanúgy megtörténhet 18 évesen, mint 32 vagy 50 évesen. Szerencsésnek is mondhatom magam, hogy mi akkor fiatalon ezt fel tudtuk ismerni, és fel mertük vállalni, hogy minket egymásnak teremtettek, és ennek ténye egy pillanatig nem rendült meg bennem soha - nyilatkozta a kapcsolatukról Béres Alexandra 2018 decemberében Peller Mariannak a Life TV-n futó Utazás a lelked körül című műsorban.

A házaspár sokat küzdött azért, hogy szülőkké váljanak, az első babájukért hét éven át, de szerencsére a lombikprogramnak köszönhetően 2009-ben megszületett Panna lányuk, 2014-ben pedig Flóra.

Képes összeállításunkban megnézheted Béres Alexandra ritkán látott férjét, Krisztiánt.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük