Ő Kerényi Miklós Máté 20 éves barátnője - Aisha fürdőruhában is gyönyörű

Kerényi Miklós Máté párja, Kardffy Aisha szép és tehetséges.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kerényi Miklós Máté és a Budapesti Operettszínház fiatal üdvöskéje, Kardffy Aisha több mint egy év alakot egy párt. A mindössze húszéves színésznő nemcsak tehetséges, de gyönyörű is. 

- Az elmúlt másfél-két évben sokat fogytam anélkül, hogy bármin is változtattam volna. Nincs speciális étrendem, és edzeni sem járok. Sőt bevallom, előfordul, hogy még gyorséttermi kaját is eszem. Alighanem én az a típus vagyok, aki akkor tudja formában tartani a testét, amikor boldog. Most a magánéletem és a karrierem is rendben van, talán ez is hozzájárul a megjelenésemhez - mesélte a Story magazinnak, ami fürdőruhás és bikinis képeket is készített róla. 

Kardffy Aisha egzotikus szépségét szüleinek köszönheti: édesanyja magyar, édesapja perzsa származású, 16 évesen tanulni jött Magyarországra, de 18 évesen szerelmesek lettek, itt alapítottak családot. Az apai nagyapától kapta az Aisha nevet, ami pacsirtát jelent. Nyolcévesen látta először a Rómeó és Júlia-musical DVD-jét, akkor döntötte el, hogy színésznő lesz, s elkezdett musicaliskolába járni. Benvolio volt a kedvenc szereplője, most pedig a Benvoliót alakító színésszel, a 36 éves Kerényi Miklós Mátéval él együtt. 

- Az Arénában is ő alakítja majd ezt a számomra kedves szerepet, én pedig szeptember 14-én Júlia lehetek, amit el sem hiszek még igazán. Az egyik legnagyobb álmom válik valóra - áradozott a hetilapnak. 

A pár a Titanic-musicalben is együtt szerepel, amit augusztus 9-én mutattak be Szegeden. Kardffy Aisha egy harmadosztályon utazó lányt alakít, Máté pedig az első osztály egyik utaskísérőjét.  A fiatal színésznő Szulák Andreával is készült egy közös estre, a musical- és popkoncertet Csillebércen tartották augusztus végén. 

A húszéves Kardffy Aisha a Budapesti Operettszínház legfiatalabb színésznője, 17 évesen debütált a Marica grófnőben. A Pesti Broadway Stúdióban végzett 2018-ban. A közönség láthatta már a Lady Budapestben Mariska, a Riviera Girlben Claire, az Isten pénzében Belle, a Luxemburg grófjában Juliette, a Kékszakáll című nagyoperettben Fleurette szerepében.

Ernyey Béla gyönyörű felesége

Az ázsiai ételek nagy része nagyon bikinibarát, erről tanúskodnak Ernyey Béla feleségének bikinis fotói is, melyeket férje készített róla.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük