Ő Hosszú Katinka párja - Szerelmesen csókolja az úszónőt friss szelfijükön
Hosszú Katinka és párja Tokióban romantikáztak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hosszú Katinka már nem is titkolja, mennyire szerelmes. A 2019-es vizes vb-n két aranyat nyert úszónő Kazanyból a tokiói világkupa-fordulóra utazott, ahol újabb két aranyat nyert. Mielőtt továbbutazik Kínába, meglátogatta szerelme, Gelencsér Máté. 

Az Iron Lady egy tokiói szusibárból posztolta a közös képet, amire rengetegen írták azt, hogy gratulálnak a boldogságához, és nagyon szép párt alkotnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sushi 🍣 in Tokyo is life

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

"Katinka, ez a srác ez nagyon ott van!!!" - írta Kajdi Csaba. 

"Annyira szép pár vagytok!!! Katinka, Te pedig sugárzol a boldogságtól" - olvasható egy másik hozzászólásban.

hosszu-katinka-parja
Fotó: Instagram/Hosszú Katinka

A háromszoros olimpiai bajnok az Insta-sztorijában is közzétett egy közös fotót, amin a párja az arcát csókolja. 

Hosszú Katinka és 33 éves Gelencsér Máté, Gelencsér András úszóedző fia, aki korábban úszott, és a modellkedést is kipróbálta, állítólag az úszónő 30. születésnapi partiján találkozott május elején. Június közepén a Blikk lesifotókat közölt le a párról, amelyek június közepén készültek róluk Barcelonában, ahova az Iron Lady a Mare Nostrum versenysorozat harmadik állomásaként érkezett. 

Hosszú Katinka július elsején egy Mátéval közös fotót tett ki Instagram-oldalára, amin nagyon dögösen néz ki a fekete miniruhában és magas sarkú szandálban. 

Hosszú Katinka dögösen ünnepelte születésnapját

Hosszú Katinka 2019. május 3-án ünnepelte a kerek, harmincadik születésnapját. Olyan szexi külsővel jelent meg, ahogy csak ritkán látjuk. Testhez álló, combvillantós, fekete ruhába bújt, amihez kígyóbőrmintás, hosszú szárú csizmát húzott. 

Ezt is szeretjük