Hosszú Katinka dögös estélyiben ment az Év Sportolója Gálára – Fotókon az est sztárjai
Hosszú Katinka volt a csütörtök esti M4 Sport - Az Év Sportolója Gála legdögösebb sztárja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfiaknál a rövidpályás gyorskorcsolyázó Liu Shaolin Sándort, a nőknél a kajakos Kozák Danutát választotta a 2018-as év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ). A 61. alkalommal rendezett szavazás győzteseit csütörtök este az M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán, a Nemzeti Színházban hirdették ki, itt vehették át díjaikat a 11 kategória legjobbjai. Kozák Danuta és Liu Shaolin Sándor is először nyert a gálán.

- Hatalmas megtiszteltetés, hogy első téli sportolóként lehetek az év legjobbja. (…) Egy sportoló a kemény munkával tudja kihozni magából a legjobbat, nekem sikerült minden reggel úgy felkelnem, hogy az edzéseken a legkeményebben tudjak edzeni, és ezáltal elérjem a sikereimet – értékelte eredményeit - mondta a Phjongcshangban történelmi olimpiai aranyérmet nyerő rövidpályás gyorskorcsolyaváltó alapembere, Liu Shaolin Sándor, aki a montreali világbajnokságon összetettben ezüstérmet szerzett.

- Sportolóként nap mint nap azért edzek, hogy a versenyen a legjobbamat nyújtsam. A díjakkal máshogy van, általában nem nyerek, most azonban ennek nagyon örülök, mert nem mindenki mondhatja el magáról, hogy megelőzte Hosszú Katinkát – fogalmazott a kajakos Kozák Danuta, aki szülés után visszatérve két aranyat és egy ezüstöt szerzett a belgrádi kontinensviadalon, majd triplázott a portugáliai világbajnokságon.

A tavalyi év női sportolója, Hosszú Katinka 2019-ben díj nélkül távozott, de kétségtelenül ő volt az idei díjátadó legszexibb sportolója. Az Iron Lady ritkán látható estélyi ruhában, pláne nem nagyon mutatkozik olyan dögös külsővel, mint csütörtök este. A kommentelők szerint egyszerre volt dögös és elegáns.

Képes összeállításunkban megnézheted az M4 Sport - Az Év Sportolója Gála sztárjait. (A kategóriák jelöltjeinek és győzteseinek teljes listáját a képgaléria alatt találod.)

A 2019-es M4 Sport - Az Év Sportolója Gála kategóriái és jelöltei

férfiak:

Bácsi Péter

Fucsovics Márton

Liu Shaolin Sándor

nők:

Babos Tímea

Hosszú Katinka

Kozák Danuta

csapat (hagyományos csapatsportokban):

FTC-Telekom Waterpolo

Győri Audi ETO KC

junior női kézilabda-válogatott

csapat (egyéni sportágak csapatversenye):

férfi kardválogatott

férfi rövidpályás gyorskorcsolyaváltó

női kajaknégyes

edzők:

Bánhidi Ákos és Csang Csing Lina (a férfi és női rövidpályás gyorskorcsolyaváltó edzői)

Golovin Vlagyimir

Sike András

férfi labdarúgó:

Gulácsi Péter

Juhász Roland

Szalai Ádám

női labdarúgó:

Csiszár Henrietta

Jakabfi Zsanett

Vágó Fanny

A cikk az ajánló után folytatódik

fogyatékos férfi:

Gelencsér Róbert

Mihálovits Tamás

Osváth Richárd

fogyatékos női:

Ekler Luca

Gyurkó Alexandra

Pap Bianka

fogyatékos csapat:

asztalitenisz vegyespáros

férfi asztalitenisz páros

női kerekesszékes vívóválogatott

fogyatékos sportoló edzője:

Beliczay Sándor

Pécsi Annamária

Szabó Álmos

Az év találatára a szurkolók szavazhattak, a legtöbben a ferencvárosi Sigér Dávid MTK-nak lőtt gólját látták a legszebbnek. A Magyar Labdarúgó Szövetség életműdíját az olimpiai és Eb-bronzérmes Rákosi Gyula kapta.

A Magyar Olimpiai Bizottság és az MSÚSZ életműdíját az 1979-ben világbajnoki aranyérmes férfi asztalitenisz-csapat tagjainak, Jónyer Istvánnak, Klampár Tibornak és Gergely Gábornak ítélték.

Ezt is szeretjük