Ő Árpa Attila új párja - A 19 évvel fiatalabb színésznővel össze is költöztek

Árpa Attila egy 19 évvel fiatalabb színésznőbe szeretett bele.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Árpa Attilára újra rátalált a szerelem. A szívtipró színész-producer új párja egy 19 évvel fiatalabb színésznő. Alexandrát először egy magazinban látta meg, és azonnal magával ragadta a szépsége, majd 2014-ben a Thália Színházban személyesen is találkoztak, de akkor még mindketten párkapcsolatban éltek. Egy reklámfilm forgatásán találkoztak újra, és a fiatal lány azonnal megtalálta a közös hangot a 47 éves sztár kislányával, Amirával. Amikor Árpa Attilát a gyereke is elkísérte Németországba, ahol a férfinak dolgoznia is kellett, érdekes módon nem az aktuális párját, hanem Alexandrát kérte meg, hogy bébiszitterként kísérje el őket. Ezt követően egyre több időt töltöttek hármasban, és tavaly egymásba szerettek, össze is költöztek. 

Alexandra azt mesélte a Best magazinnak, melynek a címlapján a szerelmesek először mutatkoztak együtt, hogy eleinte tartott attól, hogy az emberek megszólják, egy jászsági faluból származó lányként Árpa Attila hátán akar felkapaszkodni, és keresett színésznő lenni. Amiatt is aggódott, hogy édesapja mit szól ahhoz, hogy a lánya választottja nagyjából vele egyidős - feleslegesen, az apja nagy szeretettel fogadta Árpa Attilát. 

- A kettőnk közötti korkülönbség nem olyan nagy, a sztárvilágban ennél durvább példák is léteznek. Egyszóval nem érzem magam annyinak, ahány esztendős vagyok - mondta a színész a hetilapnak. 

- Olykor szóba kerül köztünk a babavállalás, de legtöbbször csak viccelődünk vele, elvégre még mindketten a munkára koncentrálunk. Bár úgy vagyok vele, ha jön a baba, az mindent átértékel bennem, és az anyaság kerül az első helyre! - árulta el Alexandra. 

Árpa Attila 12 évig Tomán Szabina modellel élt házasságban, kislányuk, Amira 2007-ben született meg. A színész 2016 tavaszán egy rövid Facebook-posztban tudatta, hogy a házassága véget ért, gyermeke anyjával már évek óta külön élnek, már csak barátság köti őket össze, és természetesen a lányuk, aki mindkettejük számára a legfontosabb. Árpa Attila új párja nem csak Amirával, de Tomán Szabinával is jól kijön, ahogy a színész is exfelesége új szerelmével. 

Schmuck Andor párja egy 22 éves egyetemista 

Schmuck Andor új szerelme egy nála 26 évvel fiatalabb, gyönyörű egyetemista. A 48 éves politikus Az Inkák Aranya kiállítás megnyitóján jelent meg a 22 éves Eszterrel, akivel márciusban közös interjút is adtak.

Ezt is szeretjük