Molnár Anikó megmutatta zenész párját - Fogyása után a szerelem is rátalált
Molnár Anikó először mutatta meg új szerelmét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Anikó februárban dögös fotósorozattal hívta fel magára a figyelmet. A Való Világ második évadának szereplője és az egykori Nagy Ő éveken át küzdött a plusz kilókkal, hol meghízott, hol lefogyott. Miután kiderült, hogy inzulinrezisztenciával küzd, a túlsúlyával is célzottan tudta felvenni a harcot: míg régebben 105 kiló is volt, februárban már csak 78 kilót mutatott alatta a mérleg. Ezt a változást ünnepelte meg a lenge ruhás felvételekkel. 

A képeken látszik, hogy a 43 éves sztár végre jól érzi magát a bőrében. Ehhez az is hozzájárult, hogy rátalált a szerelem. Január közepén Joshi Bharatnak azt mesélte, párkapcsolatban él, kedvesével másfél hónapja alkotnak egy párt, de már évek óta ismerik egymást, és már össze is költöztek. A műsorban azt is elmondta, hogy új párja elfogadta, hogy sok háziállattal él együtt. Korábban már előfordult, hogy valaki ezt nem nézte jó szemmel.

- Ő civil ember, azért nem is mutattam meg sehol, nem is szeretne szerepelni. Másfél hónapja vagyunk együtt, és egy hónapja lakik nálam - mesélte az év elején a FEM3 Caféban.

Molnár Anikó a Borsnak azt nyilatkozta, az a párkapcsolat, amiről januárban mesélt, már a múlté. Új szerelmével két hónapja lobbantak lángra egymás iránt.

- Bár Lacival nem akarjuk nagy dobra verni a magánéletünket a szakmája miatt (elismert zenész), sokat járunk majd nyilvános rendezvényekre, és szerettük volna megelőzni a pletykákat. Nyilván még nagyon az elején vagyunk, de mindketten bízunk abban, hogy végre ez egy hosszan tartó kapcsolat lesz - mondta a napilapnak.  

A kommentelők elhalmozták a szerelmespárt gratulációkkal. Volt olyan kommentelő, aki az iránt érdeklődött, Molnár Anikó új párja is állatmentő-e, mire maga a László nevű férfi válaszolt: azt írta, nem, ő zenész. 

Molnár Anikó szexi fotókon

Képes összeállításunkban mutatjuk a legfrissebb képeket Molnár Anikóról. Szinte alig lehet ráismerni, annyira bomba formába jött. Nézd meg a látványos változást!

Ezt is szeretjük