Már nem tagadják – Cinthya Dictatornak ez az énekes az új párja
Molnár Tamás, a Jetlag énekese és Cinthya Dictator bevallottan egy párt alkot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2018 februárjában derült ki, hogy Cinthya Dictator és Varga Viktor hat viharos év után végleg szakítottak egymással. Az extravagáns külsejével mindig nagy feltűnést keltő fotóművész lány ezt követően egyedülállóként élte az életét. Idén februárban aztán felröppentek a pletykák, hogy eltalálta Ámor nyila, ismét egy énekesbe szeretett bele. Az egykori Anti Fitness Club frontemberével, Molnár Tamással, a Jetlag énekesével eddig nem nyilatkoztak, de a 31 éves zenész a Reggeli mai adásában végre beszélt kapcsolatukról.

Molnár Tamás és zenekara annak okán vendégeskedett az RTL Klub reggeli műsorában, hogy a Jetlag készített egy új dalt Halastyák Fannival, akit Nemazalány művésznéven ismerünk. A munka mellett a jóképű énekes magánélete is szóba került.

molnar-tomi
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Eléggé ösztönös vagyok a magánéletemben, sokkal kevésbé tudatos, mint a projektjeimben. Nem tudok, és nem is akarok tervezni, egyszerűen jól érzem magam abban a pillanatban abban, amiben vagyok – mondta.

Papp Gergely műsorvezető nem sokáig hagyta, hogy a forró kását kerülgessék, rákérdezett, Cinthya Dictatorral egy párt alkotnak-e.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

♥️

CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

- Igen, van a Cinty. Igen, úgy fest, egy pár vagyunk – válaszolta szűkszavúan Molnár Tomi, akivel a közösségi oldalán Cinthya Dictator több közös fotót is megosztott.

Fluor Tomi gyönyörű barátnője

Fluor Tomi két és fél év után újra szerelmes. A Wellhello rapperéről márciusban derült ki, hogy eltalálta Ámor nyila, ráadásul nem is akárkibe szeretett bele. Régi jó barátja, Mesi a Rakpart című dal videoklipjében tűnt fel, és Fluor új klipjében, az Ittalvósban is szerepet kapott.

Ezt is szeretjük