Dancs Annamari megmutatta új szerelmét – Gyémántgyűrűt is villantott a reggeli műsorban
Dancs Annamari és szerelme Olaszországban romantikáztak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dancs Annamari számára jól indult a hét: a március 11-én 38. születésnapját ünneplő színésznőt tündéri kisfia ébresztette, aztán a párja köszöntötte fel – a napot is egy szűk körű, családi ünnepléssel zárja – ezt követően pedig elindult a FEM3 Café stúdiójába, ahol természetesen felköszöntötték. A műsorvezetők rögtön kiszúrták a fekete hajú szépség jobb gyűrűsujján csillogó gyűrűt, és arra tippeltek, hogy a színésznőt eljegyezte új párja.

Dancs Annamari a múlt héten már előszülinapozott párjával Olaszországban: mindketten márciusban születtek, ezért egy szabad hétvégéjükön felkerekedtek, és pár napot Firenzében és Rómában romantikáztak. Egyfajta összegzést is végzett, mit valósított meg 38 éves korára.

- Nem azt mondom, hogy hű, de elégedett vagyok, de azért picit megveregettem a saját vállamat. Ha szakmailag nézem az életem, 15 éves korom óta, most már 23 éve, hogy színpadon állok. Két országban, Romániában és Magyarországon karriert építettem, mindezt két műfajban, könnyűzenében és klasszikusban. Nőként és anyaként pedig úgy érzem, sok mindent megéltem, elégedett vagyok az életemmel: van egy gyönyörű gyerekem, akinek egy év alatt sikerült egy biztonságos, saját otthont teremteni, és erre nagyon büszke vagyok. Van egy olyan párom, aki szeret minket, nagyon boldogok vagyunk, és együtt tervezzük az életünket – mesélte a műsorban.

dancs-annamari-parja
Fotó: FEM3 Café

Czető Roland műsorvezető szerint Dancs Annamari sugárzik a boldogságtól, kívülről is látszik, hogy kerek az élete. Egy dolog csillog jobban a szemeinél, az pedig a gyűrű az ujján.

- Ez egy szép kis gyémántgyűrű, karácsonyi ajándék volt a páromtól. Összetartozunk-gyűrű, amit lehet különböző módon elemezni. Nem volt konkrét eljegyzés, nem szándékozunk összeházasodni, de együtt tervezzünk az életünket, és úgy gondoljuk sok-sok hónap óta, hogy összetartozunk. A házassághoz most nincs kedvünk, és úgy gondolom, hogy nem egy papír, nem egy gyűrű, sőt, még egy gyerek sem köti össze az embereket – ezt már kipróbáltuk, és bebizonyosodott, hogy nem működik. De ő úgy gondolta, hogy azt az érzést és kötődést, ami kettőnk között van, egy gyűrűvel jelzi. Ez egy nagyon szép szándék a részéről – árulta el Dancs Annamari.

dancs-annamari
Fotó: FEM3 Café

Annyit még elmesélt párjáról, hogy nem szakmabeli, amikor neki előadása van, a férfi vigyáz a kisfiára, Ádámra, és ő fekteti le, eteti, gondoskodik róla.

- Ez fantasztikus, nagyon szeretik egymást a kicsivel. Mellettem van, és támogat, bár nem ez a szakterülete, nagyon sok szakmai dolgot is meg tudunk beszélni, józanul, kívülállóként nagyon reálisan látja a színházi történéseket – mondta a színésznő, aki hozzátette, párjával egyelőre még nem akarnak együtt szerepelni, interjút adni.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük