Fluor Tomi új barátnője barna bombázó - Címlapon pózoltak együtt
Mutatjuk Fluor Tomi új barátnőjét, Mesit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fluor Tomi két és fél év után újra szerelmes. A Wellhello rapperéről márciusban derült ki, hogy eltalálta Ámor nyila, ráadásul nem is akárkibe szeretett bele. Régi jó barátja, Mesi a Rakpart című dal videoklipjében tűnt fel, ám akkoriban nem gondolták volna, hogy egyszer egy pár lesznek. A 24 éves lány, aki egyébként egy vérbeli bombázó, azóta Fluor új klipjében, az Ittalvósban is szerepet kapott.

A szerelmesek a Best magazin címlapján szerepeltek együtt. A lapnak elárulták, hogy 2013-ban ismerkedtek meg, és jó barátok lettek. Érdekes, hogy Mesi rengeteg alkalommal adott párkapcsolati tanácsokat Fluornak. A 31 éves sztár idén januárban jött rá, hogy többet érez Mesi iránt, hivatalosan február 14-e óta alkotnak egy párt. Sok időt töltenek együtt, nagyon szeretik egymást, rengeteg közös van bennük, de egyelőre még nem költöztek össze. A rapper úgy érzi, hogy új barátnőjével bátran tervezheti közösen a jövőt.

- Ha minden jól alakul, akkor bármit el tudok képzelni Mesivel, persze, még korai lenne ilyenekről beszélni. Már a gyerekvállalás is szóba került közöttünk. Persze nem most, de pár év múlva akár benne is lennék a családalapításban. Úgy érzem, a kapcsolatunk több puszta fellángolásnál, és teszek is érte, hogy tényleg komoly legyen - mondta a lapnak.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Fluor Tomi kedvese, Mesi.

Ezt is szeretjük