Ő Stohl András gyönyörű barátnője - A 19 évvel fiatalabb Vicával 2 éve él együtt
Stohl András nagyon boldog jóval fiatalabb párja oldalán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl András már két éve él együtt barátnőjével, Vicával, aki, bár 19 évvel fiatalabb nála, a színész bevallása szerint sok mindenben sokkal bölcsebb és megfontoltabb, mint ő, nagyon érti az emberi lélek rejtelmeit. Tanítói diplomája van, de szeretne pszichológusnak tanulni. 

Az 51 éves színész úgy érzi, már lenyugodott, kevesebbet is bulizik, mint régen, de azért időnként eljárnak a párjával szórakozni. 

- Partner ebben is, tökéletesen tud azonosulni az életvitelemmel, nagyon nagy segítség mindenben. Olyan, mintha egyek lennénk. Reggelente mindig együtt ébredünk, kávét főz nekem, a gondoskodó mintát otthonról hozta. Hihetetlenül sok erőt ad a hozzáállása. Arra vágyom, hogy minden ilyen nyugodtan menjen tovább - mesélte november végén a Best magazinnak

Tegnap este Till Attila születésnapját ünnepelték egy buliban, ahonnan az ünnepelt egy csoportfotót posztolt azzal a megjegyzéssel: "szülinapi vacsi vagy Stohl András eljegyzése?" Majka ugyancsak kiírta, hogy Stohlnak eljegyzése volt. Ma aztán Tilla, Majka és Maga Stohl András is kiírta az Instagram-oldalára, hogy vicc volt az egész, nem volt szó semmilyen lánykérésről. 

Ha lánykérés nem is történt, legalább sokan láthatták Stohl András gyönyörű, 19 évvel fiatalabb barátnőjét, Vicát. Képes összeállításunkban további sztárokat mutatunk, ahol a férfi jóval idősebb a szerelménél, de ez nem áll a boldogságuk útjában. 

Ezt is szeretjük