Hajdú Péter és barátnője címlapon pózol – Anna családja megdöbbent a kapcsolaton

Hajdú Péter és barátnője először álltak a nagy nyilvánosság elé.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter és új barátnője, Alföldy Anna először meséltek kapcsolatukról a Story magazinnak, amelynek címlapján szerepelnek. A műsorvezető az Instagram-követői között szúrta ki magának 18 évvel fiatalabb, fekete hajú szépséget. Egy közös ismerősükön keresztül érdeklődött a Felvidékről származó, modellként és szempillastylistként dolgozó lányról majd ráírt a közösségi oldalon.

Amikor Hajdú Péter először kommentelte Alföldy Anna egyik Instagram-fotóját, első gondolata az volt: "úristen, mit akarhat tőlem". Végül csak egy mosolygós szmájlival reagált.

Hajdú Péter azonban nem adta fel, így végül elkezdtek csetelni egymással, majd telefonszámot cseréltek, és végül a telefonos beszélgetésekből személyes találkozás is lett, amitől a fiatal lány nagyon félt.

- Amikor beültem Peti kocsijába, azt kérdeztem magamtól: "úristen, mit keresek én ebben az autóban? Ki ez az ember mellettem?" Nem tagadom, eleinte szabályosan rettegtem. Leginkább attól féltem, hogy átvernek.

Egyáltalán, mit akar tőlem Hajdú Péter?

– mesélte a hetilapnak Alföldy Anna, aki végül a vacsora alatt feloldódott.

Pár hétnek el kellett telnie ahhoz, hogy mindketten úgy gondolják, valami komoly is lehet ebből a kapcsolatból. Hajdú Péter a gyerekeinek még nem, de az édesanyjának már bemutatta szerelmét, aki első pillantásra rokonszenvesnek találta Annát, és ez a véleménye azóta sem változott. A tévés szerint nem nagy a párja és közte lévő 18 év korkülönbség, ez számára egyáltalán nem furcsa, hiszen a szülei között is 21 év van.

Alföldy Anna még nem mutatta be családjának az új párját, de annyit elárult, hogy nem fogadták kitörő örömmel lányuk választását.

- Anya a mai napig nem fogja fel, hogy Hajdú Péterrel vagyok együtt, de talán még én sem. Hogy mi a véleménye róla? Semleges: se túl jó, se túl rossz.

Leginkább a nagyszüleim voltak kiakadva, nagyon féltenek ettől a kapcsolattól

– mondta Anna, aki az édesapját avatta be utoljára az új párkapcsolatába, mert félt, hogyan reagál a korkülönbség miatt: az apukája ugyanis 47 éves, míg Hajdú 43.

Hajdú Péter és Alföldy Anna még nem költöztek össze, de az időbeosztásukat már egymáshoz igazítják.

Ezt is szeretjük