Ő Hajdú Péter új barátnője - A 25 éves modellről először beszélt
Hajdú Péter új szerelme egy gyönyörű modell.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter nem titkolja tovább: egy 25 éves modell az új barátnője. A műsorvezető egy rövid kapcsolatát leszámítva két és fél évig élt szingliként, miután házassága Sarka Katával tönkrement, és a válás mellett döntöttek. 2017 márciusában a Fonogram-díjkiosztón jelent meg először a civil Eszterrel, az év augusztusában viszont már arról szóltak a hírek, hogy szakítottak a szép, fiatal lánnyal. Azóta a 43 éves sztár nem mutatott be senkit a nagy nyilvánosság előtt a szerelmeként. 

Egy hónappal ezelőtt aztán Hajdú Péter megismerte a 25 éves, gyönyörű modellt, Alföldy Annát, akibe a közeli ismerőse szerint teljesen belehabarodott - írja a Ripost

- Ez egy nagyon friss dolog, egy hónapja vagyok együtt Annával, ezért még nem szeretnék túl sok mindent elárulni a kapcsolatunkról, de annyit elismerek, hogy a hír igaz. Bízom benne, hogy minden jól alakul - mondta Hajdú a lapnak. 

A fekete hajú szépség nemcsak modellkedik, influencer is, Instagram-oldalát 15 ezren követik, emellett kozmetikusként is dolgozik.

A Dunaszerdahelyről származó lány 2017 őszén az Új Nőnek azt mesélte, szerdától péntekig kozmetikában dolgozik - amikor kevés felkérést kapott, elvégzett egy műszempilla-tanfolyamot, ma egy szempillamárka arca is -, hétvégén és hétfőn vállal fotózásokat. 16 éves kora óta modellkedik, de 172 cm magasságával divatbemutatóra alacsony, ezért a fotózások alkotják a fő profilját: főként portréfotózásokra kérik fel, de sok divatfotózáson is részt vesz.

- Az arcomat fotózzák. Ezenkívül vállalok glamour képeket, ruhafotózásokat, utcai fotózásokat. Azt mondják, hogy kifejező az arcom. És, hogy sok arcom van: tudok szenvedélyes lenni, de visszafogott is. Kaptam már a Playboy-tól is felkérést, ám nem minden a pénz. 

- Nekem szerencsés a genetikám, mert feszes a bőröm. Ha esetleg meghízom, az arcom ugyanúgy néz ki: deréktól felfelé még tudnak fotózni. Nekem van fenekem, mellem, a ruhák jól állnak rajtam. Egy fiataloknak szánt ruhát is el tudok adni, és egy 30 pluszosat is, mint a kosztümök, az ingek - mesélte a lapnak. 

Ezt is szeretjük