Hajdú Péter kitálalt a nőügyeiről - Így alakult a szerelmi élete a válása óta
Hajdú Péter őszintén elárulta, hányadán áll most a nőkkel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter és Sarka Kata házassága 2016-ban ment tönkre, végül 2018 szeptemberében derült ki, hogy a sztárpár hivatalosan is elvált. Azóta a 43 éves, egykori tévés a nők szemében nagyon kapóssá vált, Instagram-sztorijai alapján sorra kapja az ajánlatokat. A Hot! magazinnak most elárulta, hányadán áll a nőkkel.

Kitálalt a nőügyeiről

A hetilapnak elmondta, hogy nem tudja különválasztani, vajon ki miért érdeklődik iránta, ez pedig meg tudja nehezíteni az ember dolgát.

- Ismerkedem lányokkal, de még nem találtam meg azt, akivel komolyan el tudnám képzelni az életemet. Mindenki megpróbál a saját érdeklődési köréből párt választani magának. Ez nem azt jelenti, hogy csak celeb, modell vagy szépségkirálynő lehet a következő párom. Velük ismerkedtem az elmúlt időszakban, ám egyikük sem fogott meg, és más volt az érdeklődésünk is. A szépség megfog, a belső megtart - magyarázta.

hajdú péter
Fotó: Facebook/Hajdú Péter

Kiemelte, hogy utoljára szeretne párt választani magának, nem szeretné, ha pár évtizeden belül ismét elválna. A kompromisszumokkal teli kapcsolatoktól is ódzkodik.

- El sem tudom képzelni, kivel tudnék újból harmóniában élni, egy huszonévessel-e, vagy egy korombeli nővel. Mindkettőt elég problémásnak látom. Egy kész nővel sokkal nehezebb új életet kezdeni, hiszen kialakult napi rutinja van. A huszonéves lánnyal meg nagy a korkülönbség, ami miatt a kapcsolat nem mindig működik hosszútávon.

Hozzátette azt is, nem szeretné, ha új párja már édesanya lenne, mert egyszerűen nem tudná elképzelni, hogy más gyermeke aludjon a gyerekszobában.

Ezt is szeretjük