Sarka Kata és lánya egyre jobban hasonlítanak - Noncsival le sem tagadhatnák egymást
Sarka Kata és Hajdú Péter lánya az édesanyjára ütött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Sarka Kata és Hajdú Péter elváltak, és, miután házasságuk tönkrement, nem maradtak barátok, a gyerekeiket nagy egyetértésben nevelik. Mindketten fontosnak tartják, hogy Noémi és Dávid továbbra is érezzék, csak azért, mert a szüleik már nem élnek együtt, ők továbbra is a legfontosabbak az édesanyjuk és az édesapjuk számára is. Noémi tizedik születésnapját is mindketten nagyon fontosnak tartották, lufikkal, tortákkal, barátokkal ünnepeltek.  

"Ez a nap ma róla szól...! 10 éve aranyozza be a mindennapokat a kedvességével, bájával és a gyönyörű kis lelkével! Megtanított az anyaságra, az önzetlenségre, és olyan sok-sok dologra, amit leírni sosem tudnék! Értelmet adott mindennek 10 évvel ezelőtt! Boldog vagyok, hogy az ő édesanyja lehetek! Isten éltessen drága kicsi lányom!" - írta közösségi oldalán Sarka Kata. 

"10 évvel ezelőtt megszületett az én Kincsem. Ez egy örök szerelem, ami soha, soha nem ér véget! Köszönöm Istenem, hogy ennek a gyönyörű csodálatos Kislánynak az édesapja lehetek, és köszönöm Neked is Kata! Isten éltessen drága Kislányom" - ezt pedig már Hajdú Péter posztolta. 

Azt Hajdú Péter és Sarka Kata kommentelői is megemlítették hozzászólásaikban, hogy Noncsi egyre jobban hasonlít az édesanyjára, egyértelmű, hogy kitől örökölte vonásait. 

Ezt is szeretjük