Molnár Anikó újra szerelmes - Párjával már össze is költöztek
Molnár Anikó új kedveséről mesélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Anikó boldogabb nem is lehetne, ugyanis rátalált a szerelem. Párjával másfél hónapja alkotnak egy párt, emellett már az összeköltözés is megtörtént. Az örömhírről, illetve friss kapcsolatáról Joshi Bharatnak mesélt a FEM3 Café januári adásában.

Ilyen a kapcsolatuk a párjával

A 43 éves sztár pomázi otthonában fogadta a FEM3 népszerű műsorvezetőjét, ahol nemcsak a lakása volt a téma, hanem a párkapcsolata is.

- Ő egy civil ember, azért nem is mutattam meg sehol, nem is szeretne szerepelni. Másfél hónapja vagyunk együtt és egy hónapja lakik nálam - mesélte csillogó szemekkel.

Molnár Anikó Joshi Bharatnak mesélt párkapcsolatáról.
Molnár Anikó Joshi Bharatnak mesélt párkapcsolatáról.
Fotó: FEM3 Café

Elárulta azt is, hogy mostani párja elfogadja, hogy sok háziállattal él együtt, aminek nagyon örül, hiszen korábban már előfordult, hogy valaki rossz szemmel nézett a kisállataira. Kedvesével egyébként már régebbről ismerték egymást, ezt már a Blikknek mondta el.

- Évek óta ismerjük egymást. Az utcán láttuk meg egymást, és az első pillanattól szimpatikusnak találtuk a másikat. Ő szólított le, sokat beszélgettünk, és tudtuk, hogy nem véletlenül találkoztunk - magyarázta a lapnak.

Hozzátette, hogy 2018 vége fele érezték, hogy ez sokkal több mint barátság, így belevágtak a kapcsolatba, jelenleg nagyon egy hullámhosszon vannak, már az esküvő is szóba került.

Ezt is szeretjük