Molnár Anikó a felére fogyott - Miniszoknyában mutatta meg dögös alakját
Molnár Anikó 21 kilót fogyott, az eredmény látványos.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Anikót 2003 januárjában a ValóVilág 2 szőke, rövid hajú, 27 éves bombázójaként ismerte meg az ország. Később a Nagy Ő című műsorban törte össze a férfiak szívét. Amerikában is szerencsét próbált, ahonnan 2012-ben tért haza immár meglehetősen kikerekedve. Az elmúlt években plus size modellként is dolgozott, küzdött a jojó-effektussal, most viszont úgy tűnik, egészségügyi problémáit feltárva sikerült tartósan lefogynia. 

- Most 84 kiló vagyok, de tegyük hozzá, hogy 180 centi magas. Volt idő, amikor már nem is mértem magam, úgy elszaladt a súlyom. A legmagasabb mért súlyom akkor 105 kiló volt - mesélte augusztus elején a Borsnak

Évek óta pánikbetegséggel küzd, 42 évesen klimaxolni kezdett, ezért végül endokrinológusnál kötött ki. A vizsgálatok során kiderült, hogy inzulinrezisztenciával küzd. Ezt követően bizonyos ételeket ki kellett iktatnia az étrendjéből. 

- Azóta nem szédelgek, nincs falási kényszerem, evés után nem áll be a kajakóma. Ezzel a módszerrel fogytam még 13 kilót, ami nem jön vissza. Így tartok 21-nél. Akkor gyógyulok jól, ha a hasi zsír megy le. Hát nekem olyan feszes lett a hasamon a bőr, hogy alig tudom megszúrni. Az övemet négy lyukkal beljebb kell húzni - mesélte a hetilapnak.

Két hónap alatt nemcsak fogyott, de a heti minimum két migrén is a múlté már. Az eredmény akkor lesz szerinte még látványosabb, ha a rendszeres sportot is beiktatja az életébe, de ezzel a gerincsérve miatt még várnia kell két hónapot. Molnár Anikó legfrissebb fotóján mintha a felére fogyott volna, a rövid, testhez álló ruhában nemcsak sokkal karcsúbb, mint volt, de látszik, hogy jól érzi magát a bőrében, ettől pedig nagyon dögös. 

Ezt is szeretjük