Ő Dancs Annamari új szerelme - Így turbékoltak a budai várban

Dancs Annamari sugárzóan boldog civil párja oldalán.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dancs Annamari szemmel láthatóan sugárzik a boldogságtól. A színésznő kivirult új párja oldalán, akivel szerelmesen turbékoltak a Budavári Palotakoncerteken. A 38 éves színésznő egy közös fotót is posztolt civil szerelmével. 

"Kis Druszám, most ragyogsz igazán, megérdemelted ezt a boldogságot is a kisfiad mellett." 

"Két összeillő ember, Istenem, de jó, hogy egymásra tálaltatok! Legyetek nagyon boldogok!"

"Gyönyörű, aranyos, tehetséges vagy Annamari. Szeretünk, sokra vitted, büszkék vagyunk Rád! Nem volt könnyű, csalódások, de sikerült! Légy nagyon boldog, szépek vagytok!" – olvasható a kommentek között. 

Dancs Annamari 2017 februárjában hozta világra kisfiát. A kis Ádám mindössze négy hónapos volt, amikor férje, Kerényi Miklós Máté elköltözött a családi otthonból. A színésznő még hónapokig küzdött házasságáért, ami menthetetlennek bizonyult. Nem maradt sokáig egyedül, tavaly augusztusban derült ki, hogy egy civil férfi személyében rátalálta szerelem. A februári Story-gálán mutatkoztak először a nagy nyilvánosság előtt.

A gyönyörű sztár ujján egy gyémántgyűrű is csillog, amiről azt mondta, tavaly karácsonykor kapta a párjától, az összetartozásukat jelképezi, de nem eljegyzési gyűrű, összeházasodni sem kívánnak. 

- Nem szándékozunk összeházasodni, de együtt tervezzünk az életünket, és úgy gondoljuk sok-sok hónap óta, hogy összetartozunk. A házassághoz most nincs kedvünk, és úgy gondolom, hogy nem egy papír, nem egy gyűrű, sőt, még egy gyerek sem köti össze az embereket - ezt már kipróbáltuk, és bebizonyosodott, hogy nem működik. De ő úgy gondolta, hogy azt az érzést és kötődést, ami kettőnk között van, egy gyűrűvel jelzi. Ez egy nagyon szép szándék a részéről - mondta a FEM3 Café egyik márciusi adásában. 

Geszti Péter gyönyörű felesége

Geszti Péter 2008-ban vette feleségül Editet. Két kislányuk született: Sára Lujza 2009-ben, Lenke Róza 2011. március 15-én jött világra. Az énekes, dalszövegíró, reklámszakember párja ritkán mutatkozik sztárokat felvonultató eseményeken, de premiereken azért látni férje oldalán.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük