Barna szépség Geszti Péter ritkán látott felesége – Edittel 10 éve házasok
Geszti Péter és felesége, Edit egy közös filmes céget is alapítottak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Geszti Péter és felesége, Dietz Edit nemcsak a magánéletben, hanem az üzletben is jó párost alkot. A reklámügynökségen kívül van egy filmes cégük is, amely tavaly decemberben mutatta be Goda Kriszta legújabb alkotását, a BÚÉK című vígjátékot. Geszti a 2019-es év első magyar vígjátékában, a Dobó Kata által rendezett Kölcsönlakásban is érdekelt volt: ő a vége-főcímdal szövegírója, Rakonczai Viktor a zeneszerzője, a Csalj meg! című számot Balla Eszter (a film egyik főszereplője) és Varga Viktor énekli.

- Edit éveken keresztül egyedül gondoskodott a családi életünkről, hogy én gondtalanul menetelhessek előre. Miközben mindketten tudtuk, hogy Edit nagyágyú a szakmájában, kiváló marketinges, határozott üzletasszony, ráadásul vakmerőbb, mint én - mondta az 54 éves sztár 2018 őszén a HOT! magazinnak.

Geszti Péter 2008-ban vette feleségül Editet. Két kislányuk született: Sára Lujza 2009-ben, Lenke Róza 2011. március 15-én jött világra. Az énekes, dalszövegíró, reklámszakember párja ritkán mutatkozik sztárokat felvonultató eseményeken, de premiereken azért látni férje oldalán.

Ezt is szeretjük