Barna szépség Geszti Péter ritkán látott felesége – Edittel 10 éve házasok
Geszti Péter és felesége, Edit egy közös filmes céget is alapítottak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Geszti Péter és felesége, Dietz Edit nemcsak a magánéletben, hanem az üzletben is jó párost alkot. A reklámügynökségen kívül van egy filmes cégük is, amely tavaly decemberben mutatta be Goda Kriszta legújabb alkotását, a BÚÉK című vígjátékot. Geszti a 2019-es év első magyar vígjátékában, a Dobó Kata által rendezett Kölcsönlakásban is érdekelt volt: ő a vége-főcímdal szövegírója, Rakonczai Viktor a zeneszerzője, a Csalj meg! című számot Balla Eszter (a film egyik főszereplője) és Varga Viktor énekli.

- Edit éveken keresztül egyedül gondoskodott a családi életünkről, hogy én gondtalanul menetelhessek előre. Miközben mindketten tudtuk, hogy Edit nagyágyú a szakmájában, kiváló marketinges, határozott üzletasszony, ráadásul vakmerőbb, mint én - mondta az 54 éves sztár 2018 őszén a HOT! magazinnak.

Geszti Péter 2008-ban vette feleségül Editet. Két kislányuk született: Sára Lujza 2009-ben, Lenke Róza 2011. március 15-én jött világra. Az énekes, dalszövegíró, reklámszakember párja ritkán mutatkozik sztárokat felvonultató eseményeken, de premiereken azért látni férje oldalán.

Ezt is szeretjük