Xantus Barbara új párja 16 évvel fiatalabb - Már másfél éve együtt vannak
Xantus Barbarát nem zavarja, hogy új párja jóval fiatalabb nála.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Xantus Barbara a Turay Ida Színház április közepén bemutatott, A Nők (is) a fejükre estek című darabjában egy olyan nőt alakít, aki beleszeret egy fiatalabb férfiba, de nem hallgat az érzéseire, és inkább szakít vele, hogy egy korabeli párt válasszon magának. Másfél évvel ezelőtt a színésznő a való életben is megismerkedett egy 16 évvel fiatalabb férfival, akivel azóta is egy párt alkot, és aki mellett kivirult. A titokzatos Mr. D. nem szakmabeli, nem házas, nincsenek gyerekei, és állítása szerint nem is szeretne, a munkája miatt sokat utazik külföldre. Nem élnek együtt, de a Família Kft. egykori sztárja nem tartja kizártnak, hogy ez a jövőben megváltozik. 

- Igen, én is beleszerettem egy 16 évvel fiatalabb, ma 34 esztendős férfiba, de most elképzelhetetlen lenne számomra az, hogy a kora miatt szakítsak vele, mondjon bárki bármit is. (…) Ugyanakkor most is bátorságra volt szükségem ahhoz, hogy hat évvel a válásom, egy szinte teljesen függetlenül töltött időszak után, kétgyerekes anyaként belemenjek ebbe a kapcsolatba - mondta az 51 éves sztár a Story magazinnak

xantus-barbara
Fotó: FEM3 Café

- A volt férjem, Szurdi Miklós 17 évvel idősebb nálam, tisztelem, szeretem, becsülöm, felnézek rá. És az volt a meglepő, hogy mindezt Mr. D. mellett is érzem. Pedig nem gondoltam, hogy partnerek tudunk lenni, hogy felnézek majd rá. És mégis, ez a tabu, ez az előítélet elmúlt belőlem a szürke ruhákkal és a visszahúzódó élettel együtt. Mellette nyitottabb lettem - vallotta be Xantus Barbara a hetilapnak. 

Xantus Barbara a Turay Ida Színház A Nők (is) a fejükre estek című darabjában.
Xantus Barbara a Turay Ida Színház A Nők (is) a fejükre estek című darabjában.
Fotó: Turay Ida Színház

Egy vidéki, gyerekeknek rendezett tehetségkutatón találkoztak, és nem gondolta volna, hogy a találkozásból komoly kapcsolat lesz, pláne, mert, ha ezt a két szót megemlítette egy férfinak, az elmenekült. Az új párjánál ez épp ellenkezőleg volt, kitartóan udvarolt. Xantus Barbara gyerekei, a 16 éves Balázs és a 22 éves Panna is hamar megtalálták új szerelmével a közös hangot. Össze még nem költöztek, de ez sincs kizárva. 

Magyar sztárpárok, ahol a nő az idősebb

Tokody Ilona opera-énekesnő 15 éve él boldog párkapcsolatban a nála 18 évvel fiatalabb Muskát András tenorral. Nem ő az egyetlen ismert magyar nő, aki évek óta boldog párkapcsolatban, házasságban él jóval fiatalabb párjával. Nézd meg a többieket is!

Ezt is szeretjük