Détár Enikő 55 évesen eszméletlenül szexi – Bőven letagadhat korából

Détár Enikő 50 fölött is kirobbanó formában van.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Turay Ida Színház A férfiak a fejükre estek! című darabjának sikere után április közepén mutatta be Sztárek Andrea rendezésében A Nők (is) a fejükre estek! című darabot, amelyben a főszerepet ő maga, Xantus Barbara és Détár Enikő játssza.

"Mit csinál a Nő, ha már nem ennyi, de még nem is annyi!? És hirtelen ráeszmél: vészesen közeledik az utolsó utáni pillanat, amikor talán még… Eddig a Férfiakon nevettünk önfeledten, most tetszik, nem tetszik, rajtunk, Nőkön a sor. Ebben a darabban kicsit a Nők elé gurul az a bizonyos görbe tükör” – olvasható a színlapon.

Détár Enikő A Nők (is) a fejükre estek! plakátján és A férfiak a fejükre estek! című darabban.
Détár Enikő A Nők (is) a fejükre estek! plakátján és A férfiak a fejükre estek! című darabban.
Fotó: Turay Ida Színház

A darab három nőt mutat be, akik nem veszik észre a szerelmet, mert narcisztikusak, csak magukkal foglalkoznak. Détár Enikő karakteréről, Petráról azt mesélte a Best magazinnak, hogy az visszafogottabb, mint ő, vagyis inkább jól megtanulta fegyelmezni magát.

- Az átlagnál jóval nyitottabb személyiség vagyok, és jóval hamarabb képes voltam nyitni egy új kapcsolat felé, mint Petra, de tény, hogy hozzá hasonlóan én is óvatossá váltam a nagy csalódást követően – mesélte a hetilapnak.

Détár Enikő számára a nagy csalódást az jelentette, amikor Rékasi Károllyal két gyermek és 29 együtt töltött év után 2013 őszén úgy döntöttek, elválnak. Ha a színésznőnek voltak is félelmei, hogy egyedül marad, nem maradt sokáig magányos, megismerkedett Péterrel, akivel öt éve egy párt alkotnak.

A Nők (is) a fejükre estek! - Détár Enikő, Sztárek Andrea és Xantus Barbara.
A Nők (is) a fejükre estek! - Détár Enikő, Sztárek Andrea és Xantus Barbara.
Fotó: Turay Ida Színház

A köztük levő tíz év korkülönbség nem befolyásolja negatívan a kapcsolatukat; Détár Enikő 55 évesen amúgy is bőven letagadhat korából, olyan dögös és remek formában van, ezt bárki láthatja, aki megnézi a Turay Ida Színház darabját.

- A szerelem az, ami enyhíti az ember kozmikus magányát. Mindketten elfoglaltak vagyunk, de az esti beszélgetésekre mind a kettőnknek szüksége van. Hihetetlenül elfogadó és derűs személyiség, szeretem a humorát, a nyitottságát, a kamaszos báját, és azt, hogy hozzám hasonlóan imád élni – mondta párjáról Détár Enikő a Bestnek.

Marjai Judit, a '80-as évek szexszimbóluma

Marjai Judit saját bevallása szerint tornával és sok-sok alvással tartja karban a testét. A következő képeken megnézheted, hogy valóban nem sokat változott három évtized alatt.

Ezt is szeretjük