Ma 50 éves Szíj Melinda – A Megasztárban csúfolt énekesnő most így néz ki
Szíj Melinda a Megasztár ötödik szériájában, 2010-ben vált ismertté.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szíj Melinda a Megasztár történetének egyik legmegosztóbb versenyzője volt. A 2010-es tehetségkutatóban az akkor 41 éves, asszisztensként dolgozó hölgyet sokan csúfolták ikonikussá vált csíkos szatyra és kék kardigánja miatt – egyesek nem értették, hogy mi keresnivalója van a showbiznisz világában, míg mások rajongtak érte, hangját és előadásmódját Édith Piaféhoz és Barbra Streisandéhoz hasonlították.

Szíj Melinda 50 éves

Szíj Melinda Tolvai Renáta és Kökény Attila mögött a harmadik helyen végzett, karrierje csak úgy szárnyalt a tehetségkutató után. Első lemeze, a Foltos úton hónapokig vezette a Mahasz eladási listáját, és aranylemez lett. 2012-ben, majd 2018-ban Édith Piafot alakította a Győri Balett Rózsaszínház című darabjában, és önálló műsort is összeállított saját lírai dalaiból és más, örökzöld slágerekből. 2016-ban Fonogram-díjra jelölték.

Szíj Melinda naptára a mai napig tele van fellépésekkel, azonban jóval kevesebbet szerepel a médiában, mint előtte. 2018 elején kénytelen volt lemondani néhány fellépését, mert meg kellett műteni: évekkel ezelőtt felfedeztek egy csomót a torkában, márciusban pedig egy szokásos kontrollvizsgálaton közölték vele, hogy rosszindulatú daganat, ezért sürgősen megoperálták. Az énekesnő legutóbb 2018-ban, az Eurovíziós Dalfesztivál válogatóműsorában, A Dalban tervezte a nagy visszatérést a Hitem őrzöm című számmal, de nem jutott be a legjobb 30 közé.

Szíj Melinda március 28-án, a mai napon ünnepli 50. születésnapját. Nézd meg, mennyit változott az énekesnő az elmúlt kilenc év alatt!

Ezt is szeretjük