Varga Iza nagyobbik lánya már 18 éves - Anna gyönyörű, mint egy modell
Varga Iza lánya lenyűgözően szép, Anna már szinte kész nő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Iza nagyobbik lánya, Anna igazi szépség. Fotóin úgy néz ki, mintha egy divatlapból lépett volna ki. A Barátok közt sztárja elárulta, nem csak külsőleg tökéletes, de igazi mintagyerek volt.

Story magazin interjújában mélázott el azon, hogy lánya már kész nő. Mint minden anyuka, ő is úgy érzi, hogy egy szempillantás alatt repül el ez a 18 év.

Varga Iza lánya már kész nő lett

- Annára mindig lehetett számítani, az egész gyerekkora úgy telt, hogy ha akarnék, se tudnék rá rosszat mondani. Akár egy mesebeli szőke tündér hatalmas, kék szemekkel. Minden jó volt a számára. Az is, ha hideg volt, az is, ha meleg, a családi és a baráti programoknak is egyaránt örült. Mindig, minden helyzetben jól érezte magát, és soha nem kellett neki más, mint ami van. Táncolt, biciklizett, labdázott. "Szülők álma" típus volt mindig - mesélte a Barátok közt Nórája.

Ahogy telt-múlt az idő, az eminens kislány határozott kamasszá vált, és bár tartogatott kihívásokat ez a korszak, Varga Iza kifejezetten örült, hogy a lánya lázadóbb lett. 

- Egyre határozottabban gondolkodik, és egyedül dönt a saját dolgairól. Ez attól függetlenül tetszik nekem, hogy néha kifejezetten kellemetlen számomra. A kamaszkora sok félelemmel és aggodalommal töltött el, mégis örülök, hogy a lázadásában megláthatom a saját erejét és azt, hogy mennyire frissen gondolkodik a világról.

A felnőtté válás velejárója, hogy szerelmek jönnek Anna életébe, de ez sem szül köztük konfliktusukat, a színésznő egyenesen imádja lánya fiúját.

- Anya sosem ítélkezik, bármit meg tudok vele beszélni. Mindennel kapcsolatban nyitott, tanácsot ad, és segít. A párom jelenlétének is örül, néhány napig nem látta, szóvá is tette, hogy hiányolja. Viszonylag friss a kapcsolatunk, de régóta ismerem őt, és tudom, hogy anya szereti, ráadásul megnyugtatja, hogy bárhová megyek, nem vagyok egyedül - nyilatkozta a 18 éves lány.

Így néz ki Szandi szépséges lánya

Szandi, ha akarná, sem tagadhatná le gyönyörű lányát, Blankát. Az énekesnő és legidősebb gyermeke szinte tükörképei egymásnak, ahogy telik-múlik az idő, egyre inkább hasonlítanak. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Szandi és Bogdán Csaba 19 éves lánya.

Ezt is szeretjük