Epres Panni és Benedek Tibor lánya már ilyen nagy – Barka az anyjára hasonlít

Epres Panni és Benedek Tibor lánya, Barka már tízéves, magas kamaszlány.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Epres Panni és Benedek Tibor 2003 óta alkotnak irigylésre méltó harmóniában élő párt. 2010-ben házasodtak össze, az esküvőn már két közös gyermekük is jelen lehetett.

Mór fiuk 2007-ben látta meg a napvilágot, lányuk, Barka 2009 augusztusában jött világra.

Epres Panni lánya már 10 éves

Epres Panni nagyon büszke a családjára, de gyermekeiről csak olyan képeket tesz közzé az Instagram-oldalán, amelyeken nem látszik az arcuk. Annak ellenére, hogy friss fotóján a tízéves lánya csak hátulról látszik, többen is azt írták, Barka az édesanyjára ütött.

"Vajon honnan örökölte a lábait" – kérdezte egy kommentben Horváth Éva.

"@evahorvathofficial Pedig közben úgy tudjuk, hogy tiszta Tibor" – válaszolta a büszke édesanya, aki gyermekei születése előtt keresett modellként a világ számos pontján dolgozott, időtlen, klasszikus szépségének, magas, karcsú alakjának köszönhetően ma sok divatfotózáson vesz részt.

Divatheteken még ma is megfordul a kifutón, 2019 novemberében a 11. Marie Claire Fashion Daysen a magyar tervezők ruháinak bemutatása során VIKTORIAVARGA egyik legújabb kreációját viselte.

A cikk az ajánló után folytatódik

Epres Panni és Benedek Tibor lánya is látható színpadon, Barkát a balett világa szippantotta magába. Az Erkel Színházban az ünnepi időszakban gyakran játszott Diótörőben ő is táncolt.

"A Benedek család legifjabb művésze, itt a sportteljesítmény azzal az eleganciával és gráciával párosul, melyet Panni, Te jelented ma is. Örökre!" – írta egy hozzászóló.

"Nagyon ügyi! Pár éve, amikor a bababalett-órára jártunk, nem is tudtuk, hogy egy leendő művésznő jár a csoportba. Gratulálok!" – olvasható egy másik kommentben.

Magyar sztárok és gyönyörű lányaik

Szűcs Judith és Fülöp Csaba zeneszerző, szövegíró és fotós kapcsolatából egyetlen gyermek született, a gyönyörű Tímea, aki 1985-ben látta meg a napvilágot. A 34 éves hölgy természetre nem, inkább külsőre hasonlít édesanyjára, és állítják, habitusuk jobban nem is különbözhetne egymástól. Képes összeállításunkban Fülöp Tímea és Szűcs Judith mellett több gyönyörű magyar sztárt láthatsz, akinek szépségét a lánya is örökölte.

Ezt is szeretjük