Geszler Dorottya szépségét lánya is örökölte - Fotókon a 23 éves Laura

Geszler Dorottya egy szem lánya, Laura már 23 éves.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár Geszler Dorottya nem nyerte meg az 1989-es Miss Hungary szépségkirálynő-választást, a harmadik helyezett lett, nyomban belopta magát a nézők szívébe. A gyönyörű, bájos mosolyú, kedves lányból ma már egy 23 éves lány édesanyja lett, aki szintén gyönyörű. 

A 49 éves sztár lánya évek óta külföldön tanul, de ez csak megerősítette a kapcsolatukat, mesélte Geszler Dorottya a Mokkában

- Az elszakadás nálunk folyamatosan történt, és valahogy úgy jönnek ki a dolgok, hogy amikor külföldön van, még szorosabb a kapcsolatunk, még közvetlenebb és naprakészebb a kapcsolatunk, mint amikor itthon van. Keveset van ugyanis itthon, és akkor nagyon sűrű a programja: a család többi tagjával, a barátaival is szeretne időt tölteni. Megvan a saját kis élete, hiszen felnőtt nő - árulta el a nézőknek. 

Az anya-lánya program sokszínű, lehet kedvenc sorozat- és filmnézés, mozizás, koncertre megyünk vagy strandolni, shoppingolni. Külföldön a nyakukba veszik a városokat, szeretnek nézelődni. Bár Laura örökölte édesanyja szépségét, nem kíván a szépségiparban elhelyezkedni. 

- Amikor pici volt, érintőlegesen kipróbálta a modellkedést. Igazából soha senki nem akarta komolyan: én erőltetni semmiképpen nem szerettem volna. Őt a diplomácia érdekli, ebben az irányban tanul most, két év múlva diplomázik. Én mindig azt szerettem volna, ha azt csinálja, amihez kedve van, ami neki jó - osztotta meg a nézőkkel.   

Képes összeállításunkban megnézheted Geszler Dorottya és egy szem lánya közös fotóit. Szerinted mennyire hasonlítanak egymásra?

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük