Rába Tímea 17 éves lánya modellkedik - Anyja egzotikus szépségét örökölte

Rába Tímea egy szem lánya, Nina sminkben sokkal idősebbnek tűnik a koránál.

cover-ok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rába Tímeát, az 1991-es Miss Hungary szépségverseny második helyezettjét nemcsak gyönyörű modellként, hanem a Szerencsejáték Zrt. háziasszonyaként, Makk Károly Magyar rekviem című filmjének szereplőjeként is megismerhette a közönség. 

Egzotikus szépségét és különleges, igéző kék szemét lánya, a 17 éves Tóbiás Nina is örökölte. Nem meglepő, hogy a fiatal lány szépségére a modellügynökségek már évekkel ezelőtt felfigyeltek: az egyik nagy hazai divatmárka arca, úgy pózol a kamerák előtt, mintha már több évtizedes modellkarrier lenne a háta mögött.   

 Az egykori szépségkirálynő és lánya legutóbb a Best magazin augusztusi számának hasábjain pózolt együtt. Látszik, milyen összhang van anya és lánya között, akik állítják, a legjobb barátnői egymásnak.

- Ninával olyanok vagyunk, mint az ikertestvérek vagy a legjobb barátnők, úgy összenőttünk, mint a borsó meg a héja. Mindent együtt csinálunk, és mindent megbeszélünk - árulta el a büszke anyuka.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű tinédzser lett Rába Timi egy szem lánya, a középiskolás Nina.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük