Pásztor Anna lánya egyre szebb - A szülinapos Zoéról posztolt fotókat
Pásztor Anna kisebbik gyermeke, Zoé négyéves lett.

pasztor-anna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pásztor Anna kétgyerekes édesanya: kisfia, Benji 2013 novemberében jött világra, húga, Zoé pedig 2016. január 26-án született. Az Anna and the Barbies énekesnője negyvenévesen vállalkozott először az anyaságra, és egyáltalán nem bánta meg, sőt! 

A terhesség kilenc hónapját az első és második alkalommal is nagyon élvezte, ekkor érezte magát a legerősebbnek és egyben a legtörékenyebbnek is.

Pásztor Anna lánya 4 éves lett

A 47 éves énekesnő kislánya a hétvégén ünnepelte a születésnapját, édesanyja pedig nagyon cuki fotókat osztott meg róla.

"Zozo 4 éves" - írta a képekhez, amikre számtalan jókívánság és bók érkezett, milyen szép lányka lett a tündéri babából. 

Pásztor Anna a Mandinernek azt mondta, negyvenévesen számot vetett magával, ekkor döntötte el, gyereket vállal.   

- Végiggondoltam az életemet. Ha így folytatom, idővel öregedő rocksztár leszek gyerekek nélkül, s majd egyre jobban erőlködöm, hogy bizonyítsak magamnak, hogy minden rendben, teljes az életem. Arra jutottam: amúgy is megéltem már négy ember életét, így belevágok. A pirosra tettem, és bejött, mert ma már tudom, a gyereknél nincs jobb drog - mondta a hetilap friss számában.

Várkonyi Andrea lánya, Nóri

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea 12 évig alkottak egy párt, gyermekük 2007. április 19-én született, akit Nórinak kereszteltek el. A kislányból mára gyönyörű kamasz lett.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük