Stohl András legkisebb lánya is már ilyen nagy - Íme, a ritkán látott Franciska
Stohl András három lánya közül a legkisebb is már 11 éves.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl András négy gyermek büszke édesapja. Az első házasságában született lányai már felnőttek, Luca 26, Rebeka 22 éves. Volt párja, Ancsika is két gyermekkel ajándékozta meg: a kis Andris ötéves lett júniusban, a 2009-ban világra jött Franciska pedig szeptember végén lett 11 éves. 

Míg az 52 éves színész két nagyobbik lányát óva intette, hogy kövessék a színészi pályán, féltette őket annak keménysége és kiszámíthatatlansága miatt, a Tények Pluszban azt mondta az őt interjúvoló legidősebb lányának, Stohl Lucának, biztos benne, hogy kisfia sem lép a nyomdokaiba, de legkisebb lánya esetében esélyes, hogy Franciska a Színművészetin köt ki. 

- Franciska az első hármótok közül, akit nem fogok lebeszélni, mert a ti anyukátok nagyon más beállítottságú volt, és ti nagyon sokat örököltetek az ő érzékenységéből. Ezért is mondtam azt, hogy ez nem nektek való pálya. Franci és Andriska édesanyja viszont táncművész, ismeri a színpadot, sokat dolgozott, mi is a Nemzeti Színházban ismerkedtünk meg.

- Franciskában az a fajta hiperérzékenység, ami miatt fájna ez a pálya, nincs meg. Ő sokkal érzékenyebb talán, mint ti, de a jó értelemben, ezt fel tudja használni. Nagyon rafinált, tudja kezelni az embereket. Azzal az érzékenységgel, ami neki van, tud hatni. Rám is - mesélte Stohl András legkisebb lányáról a TV2 műsorában. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagy már Stohl András legkisebb lánya, aki nagyon hasonlít az édesanyjára. 

Ezt is szeretjük