Ákos legidősebb lánya már 17 éves - Az énekes büszkén pózol Annával
Ákos legidősebb lányával, a 17 éves Annával vonult stúdióba.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ákos a ’80-as évek végének és a ’90-es évek első felének nagy sikerű kultuszzenekara, a Bonanza Banzai énekeseként lett népszerű, majd ismertsége szólóénekesként a következő évtizedekben csak tovább nőtt, sorra jelentek meg az albumai, és egymás után adja a koncerteket. 2019. augusztus 20-án a Petőfi Zenei Díj átadóján három év után ismét őt választották Az év férfi előadójának.

Az 51 éves énekes friss posztja szerint idén új albummal jelentkezik, amin valószínűleg legidősebb lánya, Anna is hallható lesz. Erre utal közös fotójuk, amit Ákos az Instagram-oldalára posztolt ki az #ujalbum #2019 hashtagekkel. 

Ákos négy gyermek édesapja. Felesége, Krisztina az 1998-ban világra jött Márton után három lánnyal ajándékozta meg: Anna 17 éves, a középső, Kata 14, a legfiatalabb, Júlia pedig kilencéves.  A kommentelők szerint a legidősebb lánya nagyon hasonlít az apjára. Való igaz, a három lány közül Anna örökölte leginkább Ákos génjeit, ezt te is láthatod, ha megnézed az énekes lányairól készített képes összeállítást. 

Ezt is szeretjük