Stohl András középső lánya már 22 éves – Rebeka igazi szőke bombázó
Stohl András ritkán látott lányával szerepelt együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl András négy gyermek büszke édesapja. Első házasságából két nagylánya született: a 26 éves Luca, aki táncművész végzettséget szerzett, emellett a FEM3 csatorna műsorvezetője, és a 22 éves Rebeka, aki a főzésben és sütésben találta meg szenvedélyét, jelenleg pedig a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója. A színész második házasságából, a Nemzeti Színház tánckarában táncoló Nagy Anikótól két gyermeke született, 2008-ban Franciska, 2014-ben pedig a színész egyetlen fia, András Barnabás.

Stohl Rebeka szőke bombázó

Stohl Andrást és középső lányát, a ritkán látott Rebekát legutóbb a FEM3 Caféban, illetve a TV2-n futó Pénzt vagy éveket! című vetélkedőben láthatták a nézők. A szőke bombázót azonban nem érdekli a rivaldafény, másfajta ambíciói vannak: a főzésben és sütésben találta meg szenvedélyét, a közeljövőben pedig szívesen dolgozna a vendéglátóiparban.

- Nem szeretnék drága édesapám és nővérem babérjaira törni, meghagyom nekik ezt a csodás hivatást, ennek ellenére nagyon jól éreztem magam a Pénzt vagy éveket! felvételén (…). A vendéglátásban szeretnék elhelyezkedni, korábban szó volt a Színművészetiről is, de erről letettem, utána jött a vendéglátás. Iszonyatosan szeretek főzni, sütni, igazából ez a hobbim, kikapcsol. Talán szeretnék majd nyitni egy helyet is, de ez még a jövő zenéje – árulta el Stohl Rebeka a FEM3 Caféban.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nővé cseperedett Stohl András középső lánya, valamint a színész többi gyermekéről is láthatsz fotókat.

Ezt is szeretjük