Szellő István 4 gyerekével közös fotón - Az ikreket először mutatta meg

Szellő István először szerepel együtt négy gyermekével.

szello-istvan-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szellő István négy gyermek édesapja: 22 éves fia, András az első, a 16 éves Ádám a második házasságából született, a kilencéves Manna és Alen félig szír származású édesanyjával párkapcsolatban élt - az ikrek anyukája sajnos nem érhette meg gyermekei negyedik születésnapját. Az RTL Klub híradósa a Story magazin ünnepi különszámának címlapján először szerepelt együtt mind a négy gyermekével, az ikrekkel pedig születésük óta még soha nem állt a nagy nyilvánosság elé.    

Az 51 éves tévés elismeri, nem ilyen az ideális családmodell, de annak ellenére, hogy egyik gyermeke sem lakik vele, mindegyikükkel szoros a kapcsolata. 

Szellő András le sem tagadhatná az édesapját, a híradós szerint, ha ránéz, mintha fiatalkori önmagát látná, csak a vérmérsékletük különbözik: bölcs és nyugodt fiatalember, sokszor ő nyugtatja meg az apját, ha az felbosszantotta magát. András édesanyja modell volt, nem meglepő, hogy a srácot is felfedezte a szépségipar. Megélni azonban nem a modellkedésből akar, két szakot is hallgat az egyetemen.   

- 22 éves, egyedül és, persze udvarol is. Az egyetemen politológiát tanult, ám azt most szünetelteti a jog miatt, ahol másodéves. Kellemes társaság, napi kapcsolatban vagyunk, gyakran ebédelünk kettesben, ha pedig az ikrek is velünk vannak, kifejezetten gondoskodó - mesélte elsőszülött fiáról Szellő István a hetilapnak. 

A 16 éves Ádám apja tenisz iránti rajongását kapta egyik örökségéül. Egy ideig Szellő István is rendszeresen teniszezett, valamint a Budapesti Honvéd junior válogatottjának párbajtőrvívója volt. A középső fiú Spanyolországban él két és fél éve, egy ottani teniszakadémián edz, és szépek az eredményei.  Azt nem szereti, ha apja a nézőtérről figyeli a meccseit, mert akkor rá is figyel, nem csak a pályára. Ádám gimnáziumi magántanulóként évente egyszer vizsgázik Magyarországon. A tévés örül annak, hogy a távolság ellenére is megmaradt Ádámmal a szoros apa-fia viszony. 

- Bizonyos dolgokból persze kimaradok, a brit haverjainak vagy az aktuális barátnőjének biztosan többet elmesél, mint nekem, de ez így van rendjén. Nyilvánvaló, a sport és a szinte önálló élete miatt másképpen nő fel, mint a többi gyerekem. 

Legkisebb fia is sportol, Alen vív, míg egy szem lánya, Manna zeneiskolába jár, furulyázik. 

- Az ikrekkel azért is más a kapcsolatom, mert velük soha nem laktam együtt, az édesanyjuk halála óta a keresztszüleik nevelik őket, egyszóval nem folyamatosan vagyok jelen az életükben. Persze gyakran hozom-viszem őket. (…) A lakásomban található gyerekszobát természetesen mindannyian használják felváltva, Mannáék hétvégente gyakran ott is alszanak. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük