Ákos és ritkán látott lányai – Kata és Anna gyönyörű tinédzserek lettek

Fotókon mutatjuk az énekes Ákos szép lányait.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ország egyik legnépszerűbb zenésze, Kovács Ákos az elmúlt évtizedekben nagyon szép karriert futott be, hatalmas a rajongótábora, azon kevés magyar előadók közé tartozik, aki képes megtölteni a Papp László Sportarénát. Az 51 éves sztár nemcsak a munkájában, hanem a magánéletében is sikeres. Feleségével, Őry Krisztinával négy szép gyermeket nevelnek: Márton, becenevén Marci 1998-ban, Anna 2002-ben, Kata 2005-ben, Júlia pedig 2010-ben látta meg a napvilágot.

Fia felnőttkorba lépett, lányai közül pedig Kata és Anna tinédzserkorukat élik. Ákos a minap két idősebb lányával szelfizett, ugyanis most ünnepelték a csajok születésnapját. A sztár ezt írta a közös fotójukhoz: "Két percre nem figyeltem... és Kata 14, Anna 17. Fantasztikus emberek. Büszke vagyok!".

A családi fotót a zenész rengeteg rajongója lájkolta, többen is megjegyezték, hogy mennyire szép Kata és Anna. Ákos egyébként csak nagyon ritkán tölt fel szeretteiről fotókat. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük azokat, amelyeken gyönyörű lányaival szerepel. Nemcsak Katát és Annát, hanem a kis Júliát is láthatod.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük