Peller Mariann ritkán látott férjével szelfizett - 8 éve házasodtak össze

Peller Mariann ragyog férje oldalán. Közös képükről sugárzik, mennyire odavannak egymásért.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Peller Mariann óvja a magánéletét, férjét és fiait is csak ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak. Most nagyon édes szelfivel ünnepelte házassági évfordulóját.

Juni Györggyel 2012-ben álltak az oltár elé. A szerelmesek élete nem is lehetne idillibb, hiszen mindennapjaikat két lurkó színesíti. Idősebbik kisfiuk, Kornél 2013-ban látta meg a napvilágot, öccse pedig 2015-ben született.

Peller Mariann férje, Gyuri

A 36 éves műsorvezető posztját imádták a követői: két képet tett egymás mellé, az elsőn hitvesi csókjuk látható, míg a második egy friss fotó kettejükről. Pár megható sort is írt.

„Nyolc évvel ezelőtt, a mai napon, 11:00 órakor kimondtuk (igazából elnyávogtuk - ez a családi hangjelünk...) azt, hogy »Téged választalak«. Szeretlek, Csoda-férjem, édes Juni Gyuri!”

Képeken megmutatjuk, milyen elbűvölő párost alkot Peller Mariann és férje, Juni György.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük