Ő Soma férje - 30 éve alkotnak egy párt a ritkán látott Gyurival

Soma megható sorokkal és közös fotóval köszöntötte fel a férjét.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Spitzer Gyöngyi, vagyis Soma harminc évvel ezelőtt találkozott a férjével: az Egyetemi Színpadon lépett fel, ahol Lőrincz György hangmérnök volt. 

A következő évben megszületett fiuk, Lázár Gáspár, 1993-ban pedig lányuk, Lili Hanna. 1997 szeptemberében házasodtak össze. 

Soma egyetlen és örök szerelme: a férje

Soma a 62. születésnapja alkalmából posztolt egy közös fotót férjével, akit megható sorokkal köszöntött fel. Azt írta, a férfi az ő egyetlen és örök szerelme, nélküle nem lenne az, aki, emellett spirituális gyógyítóként sem tudna úgy tevékenykedni, ahogy azt évek óta teszi. 

Az 53 éves sztár méhtisztító szertartásokat is végez. Ennek kapcsán mesélte 2019 januárjában Dombóvári István Tesztbeszéd című műsorában, hogy volt idő, amikor falta a férfiakat, de ennek már vége. 

- Ifjú éveimben még fiatal férfiakat reggeliztem volna. De amióta a méhtisztító szertartásaimon kitisztítottam minden férfit, kivéve a férjemet, én hosszú évek óta mélyülő monogámiában élek. A férjem is - idézte szavait a Spektrum Home műsorából a Bors

A cikk az ajánló után folytatódik

A kapcsolatuk azért is működik jól három évtizede, mert a férje nem csak elviseli, de igényli is a sokszínű Somát. 

- Van egy szükséglete az én drága férjemnek, hogy ezt az in­tenzitást, ami én vagyok, tűrje, bírja, szeresse, viselje. Nekem va­lójában a Soma Mamagésa csak egy nagyon szerény nevem a publikum felé, mert otthon azért ott van Ulrike nővér. Vannak még alteregóim, a Perverz Mazsola, a Házsártos Mazsola, a Provokáló Terrorista Mazsola - árulta el a Tesztbeszédben. 

Ezt is szeretjük