Soma 79 éves édesanyja elbűvölően néz ki - Friss anya-lánya fotó
Soma ritkán látott édesanyjával posztolt közös fotót.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Spitzer Gyöngyit, vagyis Soma mamagésát nem kell senkinek bemutatni. Énekesnőként lett ismert, a Megasztár első három évadában zsűritagként kereste a fiatal zenei tehetségeket. 

Ma is fellép, de a koncertek mellett évek óta spirituális-pszichológiai-önismereti előadásaival is járja az országot, kurzusokat tart, és rendszeresen publikál, főként párkapcsolat, szexualitás, önismeret témakörben. Spirituális tanítóként és életszemléleti tanácsadóként igyekszik a nőknek átadni azt az őserőt, ami benne lakozik. 

Soma édesanyja

Az 53 éves nő ránézésre is ízig-vérig nő, göndör fürtjeivel és telt idomaival egyből rá figyel mindenki, akárhol jelenik is meg. A jó géneket volt kitől örökölnie: édesanyja 2020. február 17-én ünnepelte a 79. születésnapját, de ezt csak kevesen mondanák meg róla. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A ma 79 éves anyukámmal. #boldogszülinapot

Soma Mamagésa (@mamagesa) által megosztott bejegyzés,

A jeles nap alkalmából Soma egy anya-lánya fotót is posztolt az Instagram-oldalán. A közösségi platformra özönlöttek a jókívánságok, amit az előadóművész meg is köszönt a Facebookon az édesanyja nevében is.  

"Köszönöm a sok kedves köszöntést anyukám, Lenke nevében is. Remélem anyukám, ez a sok jó eljut hozzád! Persze, hogy eljut! Ez az energia természete. (Én pluszban még terelem is arra.)" - írta. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Lenke nénire Soma pár évvel ezelőtt azt mondta, ő az igazi mamagésa, egész életében másokról gondoskodott, többek között öt gyerekéről. Az első házasságában négy gyermeke született, de 19 év után a férjével elváltak. Mindketten új párra leltek, Lenke néni újra megházasodott, és gyereket is vállalt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Anyával közös nap...

Soma Mamagésa (@mamagesa) által megosztott bejegyzés,

- Boldogan mentem újra férjhez, és úgy éreztem, Sándor is megérdemli, hogy gyereke legyen, ezért „becsületből" szültem 46 évesen neki is egy kisfiút. Nem érzem magam áldozatnak, mert a gyerekeim tündériek és jók voltak. Mégis azt tanácsolom a nőknek: ne adják fel az egyéniségüket, lehetőségeiket, hiszen egy férj nem "életbiztosítás"! Minden asszony gondoljon arra, hogy bármelyik pillanatban képesnek kell lennie magára hagyva is megállni a saját lábán, eltartani valahogy a gyerekeit - mesélte 2013-ban a Blikknek

Az egyik legnagyobb segítsége a lánya, Gyöngyi volt, aki sokat segített a kisebb testvérei körül. Negyedik testvére csak négy évvel idősebb, mint a saját fia. 

Soma ritkán látott lánya

Soma Mamagésa 1990 áprilisában találkozott először férjével, Lőrincz Györggyel, és hamar lángra lobbantak egymás iránt. Nem vártak sokáig a családalapítással, 1991-ben megszületett fiuk, Lázár, Hanna lánya pedig 1993 márciusában látta meg a napvilágot. 

Ezt is szeretjük