Ő Soma Mamagésa ritkán látott férje - Györggyel 22 éve házasok
Soma a házassági évfordulójuk alkalmából posztolt a férjével közös képet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Spitzer Gyöngyi, vagyis Soma az éneklésnek köszönheti, hogy közel harminc évvel ezelőtt megismerte férjét. Az Egyetemi Színpadon lépett fel, ahol annyira örült a sikerének, hogy elfelejtett lemenni a színpadról, így a hangmérnök, Lőrincz György szólt oda neki: "Kislány, nem akarsz lemenni a színpadról?" Az énekesnő ezt bóknak vette, mert sokáig nem volt kibékülve a méreteivel, és örült annak, hogy valaki kislánynak szólítja.

1991-ben megszületett fiuk, Lázár Gáspár, 1993-ben pedig lányuk, Lili Hanna. Hivatalosan 1997. szeptember 20-án kötöttek házasságot. 

"22 éve mondtuk ki egymásnak a tényleg boldogító igent. Áprilisban lesz 30 éve, hogy összejöttünk. Ez. Sors ajándéka, hogy eljutottunk ide. Hála és köszönet érte!" - írta közös fotójukhoz az 53 éves sztár. 

Soma Mamagésa csak ritkán tesz ki fotót férjéről, akibe a mai napig szerelmes. Egy tavalyi nyaralásukon azt is kiposztolta, hogy amikor meglátta az alsónadrágban csomagoló Györgyöt, arra is újra rádöbbent, milyen szexi a párja.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük