Stahl Judit és ritkán látott férje – 34 éve vannak együtt

Képeken a hazai sztárok és ritkán látott férjeik.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Stahl Judit, a TV2 egykori híradósa, majd 2003 óta a Stahl konyhája című műsor háziasszonya ritkán enged bepillantást magánéletébe. Kislányát, az immár 15 éves Hannát időről időre megmutatja a nagy nyilvánosságnak, a bájos kamaszlány alkalomadtán feltűnik édesanyja főzős műsoraiban, és közös fotókat is láthatunk kettejükről a műsorvezető Instagram-oldalán, férjével, Bohus Csaba reklámszakemberrel azonban csak nagyon ritkán posztol közös képet.

16 éves kora óta együtt van férjével

Stahl Judit és férje még a gimnáziumban ismerkedtek meg, egy szülinapi buliba mindketten tortát vittek, így kezdtek el beszélgetni egymással. A kölcsönös szimpátia hamar szerelembe csapott át, mégis évtizedek kellettek ahhoz, hogy kapcsolatukat hivatalosan is megerősítsék: 34 éve vannak együtt, de csak 2001-ben kötöttek házasságot.

A műsorvezető és Csaba kapcsolata a több mint három évtized alatt több hullámvölgyet is megélt, de nem váltak el, erről legutóbb a Nők Lapjának adott interjúban meséltek.

- Mi már annyiszor elválhattunk volna… A kettőnk között fennálló szövetség lendít túl minket a kríziseken. Hogy szeretjük és becsüljük egymást. Én tizenhat évesen is azt mondtam, hogy nem ismerek nála jobb embert, és most is ezt mondom, csak közben eltelt harmincnégy év. De hogy ma is együtt vagyunk, az mindkettőnk részéről sok kompromisszummal jár – mesélte 2019 februárjában a hetilapnak Stahl Judit.

Képes összeállításunkban megnézheted Stahl Judit sármos párját, de láthatod Barta Sylvia vagy Tatár Csilla ritkán látott férjét is!

Ezt is szeretjük