Ma 54 éves Prokopp Dóra: így néz ki most a Szerencsekerék gyönyörű háziasszonya

Prokopp Dóra tudatosan éli az életét, nem tart az öregedéstől, nem is foglalkozik vele.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Prokopp Dóra 1967. július 30-án született Budapesten. Hatalmas népszerűségre tett szert az 1993-ban indult Szerencsekerék című vetélkedő betűforgató háziasszonyaként. 1997-től az RTL Klubnál dolgozott, és saját műsort kapott Dóra mozija címmel.

2000 és 2007 között a Filmmúzeum vezérigazgatója volt, de műsort is gyártott, 150 nagyinterjút készített a magyar filmgyártás legnagyobb színművészeivel, rendezőivel. Férjével és barátaikkal elindították 2001-ben a Pax, 2004-ben a Paprika, illetve a Deko TV-t, majd hátat fordított a média világának. Ma már üzletasszonyként és életművészként mutatkozik be. 

Prokopp Dóra egykor és ma

Az 54 éves sztár tudatosan éli az életét, és Access Conscioussness minősített facilitátorként dolgozik. Az utóbbit Friderikusz Sándornak úgy magyarázta meg, hogy ez a mindenben ott rejlő tudatossághoz való kapcsolódás és az azzal való élés. Azt tanítja meg felnőtteknek, akiknek tele van a fejük tanult mintákkal, hogyan lehet más szemmel nézni a világra. 

A tévézést azért hagyta abba, mert a média világa nagyon megváltozott, és már nem szórakoztatta. Ma már egyre kevésbé ismerik fel, néha el kell betűznie a nevét, ha át akar venni egy csomagot, mert a fiatalabb generáció nem tudja, kicsoda, de ezt nem bánja. 

Azt élveztem régen benne, hogy kinyíltak az ajtók, de sose éltem vele vissza

- mondta a Friderikusz Podcastban 2021 júliusában.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Az öregedéstől egyáltalán nem tart, állítása szerint akkor fogja érdekelni, ha például már nem tud úgy futni, mint tíz évvel korábban. Ami a külsejét illeti, semmilyen mesterséges beavatkozással nem élt. 

- Egyáltalán nem foglalkozom vele, nem érdekel. Röhögve olvasom a kritikát, hogy nem látszik rajta az a rengeteg beavatkozás, aki ilyen gazdag, az aranyszálakat huzat be. A vitalitás a fontos! (…) Ha az ember mindennap úgy néz a tükörbe, hogy "Hú, de jól nézel ki! ", egyre jobban fog kinézni. Nem hazudunk magunknak, hanem a testünk arra reagál, amit mi mondunk - véli az egykori tévés. 

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Prokopp Dóra, a Szerencsekerék egykori háziasszonya az évek során. 

Ezt is szeretjük