Ő Németh Lajos ritkán látott felesége: Ágnes 70. születésnapját ünnepelték
Németh Lajos 51 éve imádja feleségét, akivel az egyetemi évek alatt ismerkedett meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Annak ellenére, hogy Németh Lajos több mint három évtizeden keresztül majd’ mindennap szerepelt a televízióban a TV2 időjósaként, a magánéletét ennyi éven át sikerült megóvnia a kíváncsiskodóktól. Feleségét a közösségi oldalán is csak nagyon ritkán láthatjuk. 

Ágnes 2016-ban vállalt először tévés szereplést, amikor a meteorológus hivatalosan nyugdíjba vonult. Az asszonyt azóta sem láthatjuk gyakran, kizárólag különleges alkalmakkor áll a kamera elé.

Németh Lajos felesége 70 éves lett

2021. szeptember 6-a határozottan egy ilyen napnak számított, ugyanis a sztárfeleség aznap kerek születésnapot ünnepelt, betöltötte a 70. életévét. A szülinapozást meg is örökítették: Ágnes hatalmas lufikat, virágokkal díszített emeletes tortát és óriási, vörös rózsacsokrot kapott élete párjától, aki csak annyit írt közös fotójukhoz: "Isten éltesse a világ legjobb feleségét".

A házaspár 2021-ben ünnepelte megismerkedésük 51., házasságuk 47. évfordulóját. Mivel csak úgy süt róluk a harmónia, azt gondolhatnánk, első látásra egymásba szerettek, pedig nem így volt, Ágnes eleinte levegőnek nézte későbbi szerelmét.

A cikk az ajánló után folytatódik

Megismerkedésük története az egyetemi éveikre tehető. 1969 és 1975 között mindketten az ELTE Természettudományi Karának matematika-fizika szakára jártak. Németh Lajos akkor igazi Casanova hírében állt, aki egyedül azt a lányt nem tudta meghódítani, akit ő nézett ki magának. Ágnes sokáig rá sem hederített.

Németh Lajos és Ágnes tavaly is megmutatták, hogyan ünnepeltek.
Németh Lajos és Ágnes tavaly is megmutatták, hogyan ünnepeltek.
Fotó: Instagram/Németh Lajos

- Meg akartam hódítani, és végül elértem, hogy igent mondjon egy randira. A mai napig emlékszem annak a sétának minden pillanatára! A Rákóczi úti kollégiumból a Kossuth Lajos utcán és az Erzsébet hídon át lementünk a Duna-partra csillagokat nézni - mesélte a Sorok között Luther Imrével című műsorban 2020 őszén.

Négy évvel az eszményi randevú után, 1974-ben mondták ki a boldogító igent. Házasságukból két gyermek született: lányuk, Mónika 1977-ben, fiuk, Balázs 1978-ban jött a világra.

Aigner Szilárd özvegye

Az hatvanéves Pártai Lucia mindig is imádta a munkáját, saját bevallása szerint az időjárás-előrejelzésekkel kel és fekszik. Férjét is ennek köszönheti: munkakapcsolatból lett közöttük nagy szerelem a nyolcvanas években.

Ezt is szeretjük