Ő Istenes László ritkán látott felesége: a gyönyörű Katával 20 éve házasok

Istenes László és magyar sztárok, akik több mint húsz éve élnek boldog házasságban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Istenes Lászlót nem kell bemutatni senkinek, évtizedek óta dolgozik műsorvezetőként, több csatornánál is megfordult, 2016 óta a Mokka egyik műsorvezetőjeként ébreszti a TV2 nézőit. 

Első házasságában született fia, Istenes Bence is ismert tévés lett, akinek van egy másfél évvel fiatalabb húga is. Az első feleségével 12 év után elváltak, az asszony ezt követően a két gyerekkel Németországba költözött.

Magyar sztárok, akik több mint 20 éve házasok

A válása után a tévés óvatosabb volt, de miután több mint két évtizeddel ezelőtt megismerte Katát, a nő hamar eloszlatta a kétségeit. 2000. július 15-én házasodtak össze, ugyanebben az évben megszületett Franciska lányuk, 2006-ban pedig Benedek fiuk. Istenes László feleségét csak nagyon ritkán láthatjuk, de az évfordulók alkalmából a műsorvezető ki szokott posztolni egy-egy képet. Most a házassági fotójukat mutatta meg.

"Ő még mindig szép, én meg egyszerűen nem ismerek akkori önmagamra... hihetetlen milyen fejem volt? Csak abban az egy évben volt rövid hajam... és szerintem utoljára. #házassághete #kata #esküvő #21éve #szövetség #mindfulness" - írta a poszt mellé. 

Képes összeállításunkban nem csak Istenes Lászlót és feleségét láthatod: összegyűjtöttünk olyan hazai sztárokat, akik már több mint húsz éve élnek boldog házasságban. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük