Hajas László fiatalabb felesége gyönyörű nő - Juditba 23 éve szerelmes

Hajas László és Judit már több mint két évtizede élnek boldog és harmonikus házasságban.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajas László és felesége kapcsolata nem is lehetne tökéletesebb, 23 éve boldogok. Bár sokan azt gondolnák, hogy a 15 év korkülönbség a mesterfodrász javára bizonytalanságra ad okot, ők rácáfoltak a sztereotípiákra.

Judit számára a tökéletes társ, mindenben megértik egymást, és nagyon megbíznak a másikban. Sokszor faggatják őket, mi a hosszú és jó házasság titka, amire a 64 éves sztár mindig pontosan tudja, hogy mit válaszoljon.

Hajas László és gyönyörű felesége

- Az egymás iránti tolerancia és tisztelet a kulcsa az egésznek. Korábban a kapcsolataim azért nem működtek, mert a másik fél nehezen fogadta el, hogy sokat dolgoztam, utaztam, és hogy sokszor nagyon csinos hölgyek társaságában voltam. Így pedig könnyen begyűrűzött a bizalmatlanság - mondta a Blikknek.

Hogy megpecsételjék szerelmüket, 2019-ben újra elmondták fogadalmaikat a Maldív-szigeteken egy mezítlábas álomesküvőn.

- 15 éve itthon volt az esküvőnk, tavaly egy második szertartás volt. Judit álma volt, hogy a tengerparton is megesküdjünk.

Képeken mutatjuk, hogy milyen szép nő Hajas László felesége, Judit, akivel 23 éve alkotnak egy párt, és 15 éves házasok.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük