Istenes László felesége dögös miniruhában gálázott - Katával 23 éve vannak együtt
Istenes László csak ritkán mutatja meg gyönyörű feleségét. Most posztolt egy közös fotót.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes László már 23 éve él boldogan második felségével, aki két gyermekkel ajándékozta meg. Benedek fiuk 13, Franciska lányuk pedig már 18 éves. A gimnazista lánynak tavaly novemberben volt a szalagavatója.

A Mokka műsorvezetője első házasságát fiatalon kötötte, 23 éves volt, amikor megszületett fia, Istenes Bence, aki szintén műsorvezető lett, majd másfél év múlva egy kislány is érkezett a családba, Bogi. 12 év múlva elváltak. 

Istenes László és felesége, Kata

- Egy válás után nyilván óvatosabb, megfontoltabb az ember, és nehezebben nyit egy új kapcsolat felé, így volt ez velem is. Jelenlegi feleségem, Kata azonban hamar eloszlatta minden kétségemet. Huszonkét éve élünk boldogan, úgyhogy az idő minket igazol. A kapcsolatunk pedig csak szorosabbá vált, amikor 17 évvel ezelőtt megszületett Franci, majd Benedek - mesélte az 55 éves tévés 2018 szeptemberében a Lokálnak

Istenes László a lapnak azt mesélte, a második házasságában már sokkal érzelmesebb és érettebb, szerinte ezért is működik nagyon jól. Persze az ő több mint két évtizedes házasságukban is voltak hullámvölgyek, de ezeken közös erővel mindig túljutottak. 

- A kapcsolatunk fő mozgatórúgói a szeretet, az elfogadás, a tisztelet és a humor. Talán közhelynek tűnik, de a házasságunk egyik titka az, hogy segítjük és támogatjuk egymást mindenben, és sose gátoljuk semmiben a másikat - árulta el. 

Istenes László felesége kerüli a rivaldafényt, a férje is csak elvétve posztol közös fotót kettejükről, de ezeken a képeken sokszor nem látszik Kata arca. Ezért is számít kuriózumnak az Instagramra kitett felvétel, ami egy gálán készült róluk. A tévés felesége nemcsak gyönyörű, de nagyon dögös is a fekete miniszoknyában. 

Istenes Bence idősebbik húga

Kevesen tudják, hogy Istenes Bencének van egy gyönyörű húga, és édesapja második házasságából született két féltestvére is, egy fiú és egy lány. Istenes Boglárka harmincéves, az édesapja Istenes László. Képes összeállításunkban nemcsak Istenes Bence gyönyörű húgát, Bogit nézheted meg, de láthatod több hazai sztár ritkán látott lánytestvérét is. 

Ezt is szeretjük