Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége gyönyörű volt a díjátadó gálán

Ernyey Béla és felesége is kíváncsiak voltak az Év Étterme Díjátadó Gála díjazottjaira.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ernyey Béla és Balaton Dóra 2008 májusában szerettek egymásba. A színész, műsorvezető, író és a gyönyörű ügyvédnő kapcsolatának sokan nem jósoltak nagy jövőt a köztük lévő 38 év korkülönbség miatt. Nem lett igazuk, ma is harmonikus a kapcsolatuk. 2019 decemberében Srí Lankán ünnepelték meg a 10. házassági évfordulójukat. 

"A másodikat, mert hogy nekünk két évfordulók is van. Egy júniusban, a templomi esküvő emlékére, egy másik pedig decemberben, amikor polgárilag is megpecsételődtünk. Ha hozzávesszük a megismerkedésünk évfordulóját, a születésnapokat, névnapokat, és egyéb ünnepeket, gyakorlatilag egész évben van mire koccintani..." - írta Facebook-oldalán a 77 éves sztár. 

Ernyey Béla és a felesége az Év Étterme Díjátadó Gálán

Ernyey Béla és a felesége is szenvedélyesen szeret utazni, évente több alkalommal is ellátogatnak külföldre, de Ausztria gyönyörű helyeit is örömmel fedezik fel. Útjaik során a kulináris élvezeteknek is hódolnak, szívesen próbálnak ki új ízeket. Nem meglepő, hogy a házaspár a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán is részt vett. 

Képes összeállításunkban megnézheted Ernyey Bélát és gyönyörű feleségét, Balaton Dórát. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük