Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége gyönyörű volt a díjátadó gálán
Ernyey Béla és felesége is kíváncsiak voltak az Év Étterme Díjátadó Gála díjazottjaira.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ernyey Béla és Balaton Dóra 2008 májusában szerettek egymásba. A színész, műsorvezető, író és a gyönyörű ügyvédnő kapcsolatának sokan nem jósoltak nagy jövőt a köztük lévő 38 év korkülönbség miatt. Nem lett igazuk, ma is harmonikus a kapcsolatuk. 2019 decemberében Srí Lankán ünnepelték meg a 10. házassági évfordulójukat. 

"A másodikat, mert hogy nekünk két évfordulók is van. Egy júniusban, a templomi esküvő emlékére, egy másik pedig decemberben, amikor polgárilag is megpecsételődtünk. Ha hozzávesszük a megismerkedésünk évfordulóját, a születésnapokat, névnapokat, és egyéb ünnepeket, gyakorlatilag egész évben van mire koccintani..." - írta Facebook-oldalán a 77 éves sztár. 

Ernyey Béla és a felesége az Év Étterme Díjátadó Gálán

Ernyey Béla és a felesége is szenvedélyesen szeret utazni, évente több alkalommal is ellátogatnak külföldre, de Ausztria gyönyörű helyeit is örömmel fedezik fel. Útjaik során a kulináris élvezeteknek is hódolnak, szívesen próbálnak ki új ízeket. Nem meglepő, hogy a házaspár a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán is részt vett. 

Képes összeállításunkban megnézheted Ernyey Bélát és gyönyörű feleségét, Balaton Dórát. 

Ezt is szeretjük