Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége gyönyörű volt a díjátadó gálán
Ernyey Béla és felesége is kíváncsiak voltak az Év Étterme Díjátadó Gála díjazottjaira.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ernyey Béla és Balaton Dóra 2008 májusában szerettek egymásba. A színész, műsorvezető, író és a gyönyörű ügyvédnő kapcsolatának sokan nem jósoltak nagy jövőt a köztük lévő 38 év korkülönbség miatt. Nem lett igazuk, ma is harmonikus a kapcsolatuk. 2019 decemberében Srí Lankán ünnepelték meg a 10. házassági évfordulójukat. 

"A másodikat, mert hogy nekünk két évfordulók is van. Egy júniusban, a templomi esküvő emlékére, egy másik pedig decemberben, amikor polgárilag is megpecsételődtünk. Ha hozzávesszük a megismerkedésünk évfordulóját, a születésnapokat, névnapokat, és egyéb ünnepeket, gyakorlatilag egész évben van mire koccintani..." - írta Facebook-oldalán a 77 éves sztár. 

Ernyey Béla és a felesége az Év Étterme Díjátadó Gálán

Ernyey Béla és a felesége is szenvedélyesen szeret utazni, évente több alkalommal is ellátogatnak külföldre, de Ausztria gyönyörű helyeit is örömmel fedezik fel. Útjaik során a kulináris élvezeteknek is hódolnak, szívesen próbálnak ki új ízeket. Nem meglepő, hogy a házaspár a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán is részt vett. 

Képes összeállításunkban megnézheted Ernyey Bélát és gyönyörű feleségét, Balaton Dórát. 

Ezt is szeretjük