Bálint gazda és felesége - A ritkán látott Antóniával 22 éve élnek nagy boldogságban
Bálint gazdát különleges ajándékkal lepte meg felesége a 100. születésnapján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bálint gazda 2019. július 28-án ünnepelte a 100. születésnapját, a kerek évforduló alkalmából számtalan köszöntést kapott, interjúk készültek vele, cikkek születtek róla. A jeles napon családtagjai körében ünnepelt. Felesége, Antónia 100 év - 100 barát címmel egy különleges könyvvel lepte meg. 

- A hátoldalán mindenkinek a képe ott szerepel, a könyv végén pedig, akik már nincsenek köztünk, de nekem emlékezetes barátaim voltak. Borsos Miklós például nagyon jó, közeli barátom volt. Göncz Árpád is, akivel gyakran tanácskoztunk, amikor én a zsákutcába kerültem, és országgyűlési képviselő voltam - mesélte az RTL Klub Reggeli című műsorában. 

Bálint gazda 78 éves volt, amikor Antónia személyében beköszöntött az életébe az új szerelem, ami egy munkakapcsolatból alakult ki. Már több évtizede ismerték egymást, Antónia a Mezőgazdasági Könyvkiadó szerkesztőjeként dolgozott hosszú évekig, és Bálint gazda több könyvét is gondozta. A kettejük közti nagy korkülönbség sem állt a boldogságuk útjába. 

- Kezdetben tartottam a köztünk lévő 27 év korkülönbségtől, Antónia ráadásul csak egy fél évvel idősebb a fiamnál, de végül nem igazolódtak be a félelmeim. Tökéletes társam lett - mondta az ország kedvence 2016-ban a Borsnak. 

Bálint gazda felsége ugyan nem szerepelt az RTL Klub reggeli műsorában, de a csatorna Instagram-oldalára kikerült pár fotó, ami a stúdióban készült, és Antónia is szerepel rajtuk. 

Ezt is szeretjük