Ő Istenes Bence gyönyörű húga - A ritkán látott Bogi 30 éves lett
Képeken a magyar sztárok ritkán látott lánytestvérei.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevesen tudják, hogy Istenes Bencének van egy gyönyörű húga és édesapja második házasságából született két féltestvére is, egy fiú és egy lány. Istenes Boglárka harmincéves, az édesapja, Istenes László, a Mokka műsorvezetője az Instagram-oldalán osztott meg nagyobbik lányával egy közös fotót. 

"A nagyobbik "kislányom". A hétvégén meglepett és sok boldog pillanatot tölthettünk együtt. Imádtam. #bogi #30" - írta az 55 éves tévés a ritka, közös képhez. 

"Nem is tudtam, hogy van lányod is, csak a 2 fiadat láttam. Nagyon szép, csinos, gratulálok!", "Szuper helyes kis nagylány! Jó géneket örökölt!" - olvasható a kommentek között. 

Istenes László 23 éves volt, amikor elsőszülött gyermeke, Bence a világra jött. Őt követte másfél év múlva Bogi. Saját bevallása szerint fiatal volt még az apasághoz. Első feleségével 12 év után elváltak, az asszony ezt követően a két gyerekkel Németországba költözött. 

- Hozzá kellett szoknom, hogy nem láthatom őket nap mint nap. Persze folyamatosan beszéltünk telefonon, és leveleztünk is, de volt, hogy két hónapig nem tudtunk találkozni, ami lelkileg nagyon megviselt bennünket. Ilyenkor a közös levelezéseink olvasása adott erőt  - mesélte erről az időszakról 2018 szeptemberében a Lokálnak

Istenes László második feleségével 23 éve él boldog házasságban, amelyből született egy 18 éves lánya, Franci, és egy 13 éves fia, Benedek. 

Képes összeállításunkban nemcsak Istenes Bence gyönyörű húgát, Bogit nézheted meg, de láthatod több sztár ritkán látott lánytestvérét is. Tudtad például, hogy Kasza Tibinek vagy Kulcsár Edinának is van egy húga?

Ezt is szeretjük