Ő Istenes Bence kisebbik húga - A 18 éves Franciska gyönyörű volt a szalagavatóján
Istenes Bence kisebbik húga az édesapja második házasságában született.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes Bencének három testvére is van, de akik közül csak eggyel nőtt fel közös otthonban. A 32 éves tévés édesanyja és édesapja, Istenes László műsorvezető 12 év után elváltak, az anya pedig Bencével és annak másfél évvel fiatalabb húgával, Bogival Németországba költözött. 

Istenes László második feleségével 23 éve él boldog házasságban. Kata is két gyermekkel ajándékozta meg.

Apa és lánya szalagavatós fotója

Benedek fiuk 13, Franciska lányuk pedig már 18 éves. A gimnazista lány szalagavatójáról büszke édesapja posztolt egy apa-lánya fotót. 

- Egy válás után nyilván óvatosabb, megfontoltabb az ember, és nehezebben nyit egy új kapcsolat felé, így volt ez velem is. Jelenlegi feleségem, Kata azonban hamar eloszlatta minden kétségemet. Az idő minket igazol. A kapcsolatunk pedig csak szorosabbá vált, amikor megszületett Franci, majd Benedek. Persze nálunk is voltak hullámvölgyek, előfordultak nézeteltérések, de ezeket mindig megbeszéltük, és közösen megoldottuk - nyilatkozta 2018 szeptemberében a Lokálnak

A Mokka műsorvezetője úgy érzi, nemcsak a házasságában érettebb és érzelmesebb, hanem apaként is. 

- Amikor az első gyermekem, Bence született, mindössze 23 éves voltam. Gyerekként fogtam egy gyereket. Persze akkor is megvolt bennem a felelősség és a mérhetetlen szeretet iránta. Benedeknél viszont sokkal érzelmesebb apuka lettem. Nyilván ez a kornak és az érettségemnek is betudható. A vele töltött időt jobban tudom értékelni, mint korábban, és hamar elérzékenyülök - vallotta be a lapnak.

Istenes Bence idősebbik húga

Kevesen tudják, hogy Istenes Bencének van egy gyönyörű húga, és édesapja második házasságából született két féltestvére is, egy fiú és egy lány. Istenes Boglárka harmincéves, az édesapja Istenes László. Képes összeállításunkban nemcsak Istenes Bence gyönyörű húgát, Bogit nézheted meg, de láthatod több hazai sztár ritkán látott lánytestvérét is. 

Ezt is szeretjük